Vzhůru na vánoční večírek

Publikováno: 01-11-2018 11:18:00
Kategorie: Teambuilding Rss feed

Vánoční svátky se kvapem blíží, a s nimi přichází i čas vánočních firemních večírků a oslav. Tyto večírky stále více nabírají na své popularitě. U některých společností se už dokonce staly takřka vánoční tradicí. 

Zábava, tanec, bohatý raut a otevřený účet na baru. Termíny, které se člověku vybaví pod slovním spojením „firemní večírek“. Není tedy divu, že mezi zaměstnanci jsou tyto firemní akce velmi oblíbené.

Alespoň na jeden večer si mohou zaměstnanci odpočinout od útrap všedních pracovních dnů, od pracovního nátlaku, od velkého množství pracovních úkonů a užít si spoustu zábavy s přáteli. Během vánočního večírku mají také jedinečnou příležitost setkat se se všemi svými kolegy z práce, s nadřízenými i podřízenými. Bez pracovního dress code a samozřejmě – mimo pracovní prostředí. V tomto neformálním prostředí se tak mohou snadnějším způsobem poznávat a sbližovat s ostatními zaměstnanci.  

Přínos firemních večírků

Večírek funguje tak trochu jako klasický teambuilding s využitím indoorových aktivit, během kterých dochází ke stmelování a utužování pracovního kolektivu. 

Během večírku mají zaměstnanci eventuální možnost poznat všechny ostatní kolegy z různých oddělení, včetně bližšího poznání svých nadřízených.

Mnoho firemních večírků bývá uspořádáno zaměstnavatelem jako vyjádření díků za další odpracovaný rok a celoroční snahu. Vlastně jako taková odměna pro zaměstnance, protože bez nich by firma nefungovala.

Současně bývá konání večírků spojováno s motivací zaměstnanců k pracovnímu nasazení do roku následujícího.

Průběh vánočního večírku

Firemní večírky bývají realizovány během zimních měsíců. Často ve spojení s Vánoci či oslavami nového roku. Večírky mnohdy bývají opředeny nějakým tématem, a v tomto období to může být právě oslava Vánoc. Ale mezi širokou nabídkou je i spousta dalších netradičních témat. 

Tematické večírky dnes u společností nabývají na popularitě. Téma se týká celkového ladění akce, od výzdoby, kostýmů, doprovodné hudby, aktivit v rámci programu až po catering. Většina z témat vyžaduje i příslušné oblečení na vánoční večírek.

Po stylovém úvodním přivítání hostů mohou být na programu zábavné aktivity pro jednotlivce, či skupiny, volná zábava v doprovodu hudební kapely s kulturní vložkou v podobě tanečního vystoupení, případně i půlnoční překvapení. 

Plánování firemního večírku

Nejsnadnějším způsobem jak uspořádat pro svou firmu vánoční večírek, je předat odpovědnost agentuře, která celou organizaci večírku zajistí. Protože kdo by se chtěl v době předvánočního shonu stresovat s tím, jakou kapelu objednat na večírek a jak zabavit všechny své zaměstnance. Přenechte tedy plánování, organizaci a zajištění průběhu večírku odborníkům v oboru. 

Naše agentura HOTROCK.cz takový tým odborníků má. Proto můžete s důvěrou svěřit organizaci firemního večírku do našich rukou a my se o vše postaráme. Vy si v klidu užijete předvánoční čas a vaši zaměstnanci budou na firemní večírek dlouho vzpomínat.

Chcete zorganizovat firemní nebo vánoční večírek?
Volejte +420 724 812 712 nebo piště na info@hotrock.cz.

Jaké služby nabízíme

Abyste neměli s plánováním večírku žádné starosti, po prvotním setkání sestavíme na míru celou akci dle vašich možností, požadavků a přání. Tak abyste se po celou dobu plánování a konání večírku cítili jen jako jeden z pozvaných hostů a večírek si maximálně užili společně se svými zaměstnanci a kolegy.

Pro váš velkolepý večírek vybereme a zajistíme vhodné prostory a postaráme se o tematickou výzdobu. Zařídíme tematický hudební doprovod. Catering dle požadavků. Samozřejmostí bude také přítomnost zkušeného fotografa, který se postará o památeční snímky na tuto nezapomenutelnou akci. No a kromě již zmíněných organizačních záležitostí samozřejmě do puntíku vyladíme celý večerní program. 

Naše nabídka tematických večírků:

Tradiční České Vánoce – prožijte vánoční atmosféru dob dřívějších

Latino Night – ve stylu latinskoamerických rytmů, kubánských drinků a tančení salsy

Kouzlo Orientu – v orientálním stylu s vůní kořeněných jídel a vodních dýmek

Vánoce kolem světa – vydejte se s námi napříč různými kontinenty a jejich tradicemi

Western – večírek ve stylu divokého západu, country hudby a krocení divoké zvěře

Casino – jako v opravdovém casinu, ovšem bez možnosti bankrotu

Velký Gatsby – večírek ve velkém stylu 30. let plný noblesy a elegance

Ve víně je pravda – pro milovníky, ochutnávače, degustátory kvalitních sýrů a vín

Hippie party – večírek ve stylu 60. let a slavné éry hippie

Vánoce na lodi – proplujte s námi nezapomenutelným večírkem plným zábavy na lodi.

Potěšte své zaměstnance a dopřejte jim poklidný večer plný her a zábavných aktivit. Aby se v době vánočního shonu a nákupních horeček odreagovali od pracovních záležitostí a užili si se svými kolegy netradiční večírek, na který budou ještě dlouho vzpomínat. Chtějte firemní akci od HOTROCKu!

Podívejte se na naše reference od roku 2008 až po současnost. 

 

NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA

 

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci