Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost - 1. část

Publikováno: 30-11-2020 16:10:00
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

Nevíte, čím potěšit svou rodinu, blízké, kamarády, kolegy v práci? Připravili jsme pro vás jednoduchého průvodce s tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost. Celkem u nás naleznete 10 kategorií zaměřených na zážitky a kurzy různého zaměření, ze kterých lze pak vybrat ten konkrétní, vhodný dárek. V každé kategorii vám přiblížíme 3 - 4 nejvíce oblíbené aktivity trochu podrobněji, aby se vám snáze vybíralo. Pohodlně se usaďte, do ruky si vezměte hrnek teplého čaje a jdeme na to... První část tipů na dárky začíná!

Naše vouchery platí rok a půl.

ZÁRUKA KVALITY
Zážitky a kurzy pořádáme již od roku 2008 a naše hodnocení můžete vidět na SlevomatuHeurece nebo Facebooku. Pravidelně se zapojujeme do soutěže ShopRoku, kde jsme se v roce 2018 probojovali do finále.Záruka kvality

Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost

ADRENALINOVÉ ZÁŽITKY
Jsou zdánlivě nahánějící hrůzu, ale nebojte, užijete si je naplno a vychutnáte si spoustu adrenalinu a napětí. Udělají radost těm, co chtějí zažít něco netradičního.

Sestup do nitra země - skvělý adrenalin desítky metrů pod zemí, svět temna je vhodný pro všechny členy rodiny. Co takhle strávit adrenalinový den s celou rodinou?

Adrenalinová bomba - Slanění + Zipline - tahle 2v1 bomba je vhodná pro zapálené adrenalinové nadšence, během jednoho dne vám stoupne hladinka adrenalinu hned 2x, nejdříve při slaňování a poté se projedete na zipline - lanové dráze! Potěšte třeba svoje ratolesti.

S.W.A.T. výcvik - zážitek pro ty nejodolnější jedince, kteří si chtějí vyzkoušet, jak je náročný výcvik jednotky rychlého nasazení. Pošlete na výcvik manžela, který nebyl na vojně a jistě by ji potřeboval aspoň na chvíli zažít :).

Adrenalinová bomba - Slanění + Zipline


AUTO MOTO
Pro všechny milovníky rychlé jízdy v luxusních super sportech, ale i pro ty, co si chtějí zkusit řídit tank či bagr. Ideální pro chlapy, ale třeba se bude jízda líbit i vaší manželce.

Jízda ve Ferrari 458 Italia - co takhle proměnit bratrovo či přítelovo dětskou sbírku kovových vozů Ferrari za jízdu v tomto opravdovém červeném fešákovi?

Jízda ve Formuli F4 - miluje váš tatínek nebo vaše drahá polovička formule? Tenhle dárek je zaručeně nezklame! Jízda a hlavně řízení opravdové formule stojí za to!

Jízda ve vyprošťovacím tanku VT-55 - kdo vysoké rychlosti neholduje, ale adrenalin miluje. Máme jízdu tankem, který se využíval na vlečení havarovaných technik.

Jízde ve Ferrari 458 Italia


SPORTOVNÍ ZÁŽITKY
Nudí vás sport jako fotbal, volejbal, běh či plavání? Chcete něco netradičního? Nabízíme netradiční sportovní zážitky, lezení na via ferraty je jedním z nich. Pojďte si užít zábavu a skvělé výhledy ze skal. Naše kurzy via ferrat pořádáme již od roku 2008 a prošlo jimi více jak 6500 lezců! Staňte se dalším lezcem via ferrat!

Kurzy lezení via ferrat - skvělý dárek pro celou rodinu, nabízíme lezení na zajištěných cestách v Děčíně, Slaném, Lužických horách, SaskuSemilech. Více o jednotlivých lokalitách v našem článku na blogu Rozdíl mezi našimi kurzy via ferrat. Vyrazte s celou rodinou za sportem a zábavou zároveň.
Chcete udělat radost dětem již od 8 let? Zkuste Via ferraty pro děti, které se konají u Ústí nad Labem.

Sportovní lukostřelba - vyzkoušejte jakou máte mušku. Tato olympijská disciplína je vhodná opravdu pro každého. Trefíte se přesně do středu?

Jednodenní kite kurz - stačí, aby foukal vítr a jde se jezdit! Můžete jezdit po rovině, z kopce a do kopce, ale také skákat do výšky. Každý si najde typ jízdy, která mu vyhovuje. Skvělý zážitek pro odvážné muže, ale líbit se bude i ženám. Ovládnete draka?!

 

 

Via ferraty v Sasku


ZÁŽITKY VE VZDUCHU
Zažít svět z ptačí perspektivy chtěl někdy určitě každý. Není nic jednoduššího než vyzkoušet naše zážitky ve vzduchu, kde můžete na chvíli zažít život ptáků. Konkrétně třeba z balónu, letadla a nebo při volném pádu během seskoku padákem. 

Vyhlídkový let balónem - není tak nějak ten svět z výšky lepší a hezčí? Tento zážitek potěší všechny věkové generace i členy rodiny.

Na křídlech letadla - často se přistihnete jak se vám v hlavě opakuje myšlenka ,,Jéé, já bych někam letěla.’’ Stačí se manželovi zmínit o tomto voucheru a letadlo může být vaše. Výhodou je, že nebude přeplněné nedočkavými turisty.

Tandemový seskok padákem - zážitek pro ty nejodvážnější! Potěšte své děti, partnera nebo třeba babičku! Seskok padákem lze absolvovat již od 8 let a horní hranice není omezena! Udělejte někomu radost a nechte ho užít si volný pád ze čtyř kilometrů.

Vyhlídkový let balónem


Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost

ZÁŽITKY NA VODĚ
Zima vás nebaví a nemůžete se dočkat léta a dovádění na vodě? Udělejte si radost koupí voucheru na skvělé zážitky, při kterých si pořádně zařádíte na vodě, nic na vás nezůstane suché! :)

Kurz jízdy na kajaku - jak obratní a silní dokážete být jen pomocí rukou a pádla? Otestujte tyto schopnosti darováním voucheru někomu v rodině nebo v práci.

Kurz raftingu na divoké vodě - zaručený příval adrenalinu na divoké vodě díky velkým vlnám a silnému proudu. Rafťákem dneska může být každý!

Jetpack - létání nad vodou - jaké to je létat nad vodní hladinou? Pošlete svého chlapa užít si létání nad vodní hladinou pomocí Jetpacku!

Jízda sportovní lodí Yamaha AR230 - pojďte celá rodina na projížďku nadupanou sportovní lodí a užijte si skvělý zážitek na Vltavě.

Kurz raftingu


HOROLEZECKÉ KURZY
Jste nadšenec, který zbožňuje výšky? Nebo znáte někoho takového? Ať už již lezete a nebo právě chcete s lezením začít, naše horolezecké kurzy jsou ideální volbou! Kurzy jsou vhodné již od 12 let, takže můžete udělat i dětem radost k Vánocům.

Kurz skalního lezení - pohled z ptačí perspektivy a volná půda pod nohama? Vidíte v tom někoho z vaší rodiny nebo přátel? Tento kurz se jeví jako skvělá volba!

Pískovcové lezení - lákají vaše známe spíše pískovcové skály? Pak neváhejte darovat tento kurz.

Bouldering - co takhle lezení na skalách bez lana a dalších jistících pomůcek? Zvládnete hru těla a skály? Po kurzu boulderingu budete umět propojit pohyb, rovnováhu i sílu vašeho těla.

Kurz skalního lezení


KURZY PŘEŽITÍ A ZÁCHRANY
Kurzy přežití a záchrany jsou vhodné pro všechny co si chtějí zkusit přežít v přírodě bez moderních technologií, ať už v létě či zimě, naučit se nové dovednosti a zažít pořádné dobrodružství. Survival kurzy děláme již od roku 2008 a byli jsme první v ČR, kdo takto zaměřený kurz nabízel. Rukama nám prošlo již více jak 1700 přeživších.

Kurz přežití v přírodě - skvělé dobrodružství v přírodě pro odvážné dospěláky. Pošlete vašeho manžela zkusit přežít. A nebo vezměte s sebou i děti, máme i verzi přežití pro děti.

Kurz přežití v zimě - o zimní podmínky obohacená verze přežití v přírodě vhodná pro všechny nadšence zimní přírody. Umíte vyrobit sněžnice? Zvládáte lavinovou problematiku? A co bivakování v zimě? Ne? Tak vzhůru na zimní survival!

Umění přežít - chcete se odpoutat od přetechnizovaného světa a využít jen vaše tělo jako zbraň k přežití? Ideální dárek k dokázání svých schopností a dovedností, a vystoupení z nám moc známé a nudné komfortní zóny. Přežívání v malých skupinkách daleko od civilizace.

Kurz záchrany na via ferratě - zážitek a vzdělání dohromady? Není to skvělá kombinace? Nový rozměr pro začátečníky, ale i zkušené lezce na via ferraty. Jedinečný kurz, který jsme začali nabízet jako první v ČR!

 

 

Kurz přežití v přírodě - survival


Přečtěte si také náš článek Čím udělat radost pod stromeček a vybírejte z kurzů a zážitků pro děti, netradičních, ale zábavných zážitků, odreagování v podobě wellnessu a také si třeba vyberte nějaký náš originální víkendový HOTROCK kemp.


Zážitky a kurzy u nás můžete platit i benefity. V případě, že chcete tímto způsobem platit, prosím, kontaktujte nás na +420 724 812 712 nebo info@hotrock.cz.
Platba benefity - zážitky a kurzy


UNIVERZÁLNÍ CERTIFIKÁT

Nevíte co konkrétního by vašim blízkým nebo kolegům udělalo radost. Není nic jednoduššího než zakoupit u nás univerzální certifikát v rozmezí 500 - 5 000 Kč a obdarovaný si pak může vybrat podle svého gusta. U těchto certifikátů je výhodou, že se dají použít jak na zážitky, tak i na sportovní zboží v našem e-shopu. Pokud byste chtěli univerzální certifikát v jiné hodnotě, než nabízíme, stačí nás kontaktovat a uděláme speciální certifikát jen pro vás.

Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci