Čím udělat radost pod stromeček - 2. část

Publikováno: 10-12-2020 09:11:28
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

V předchozím článku Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost, jsme vás inspirovali dárky z kategorií adrenalinové zážitky, kurzy přežití a záchrany, zážitky ve vzduchu a na vodě, auto moto zážitky, sportovní zážitky a horolezecké kurzy. Nyní si představíme skvělé nápady na dárky z dalších našich kategorií a dostane se speciálně i na vánoční dárky pro děti. Tak se pohodlně usaďte a čtení může začít.

Nezapomeňte, naše vouchery platí rok a půl.

ZÁRUKA KVALITY
Zážitky a kurzy pořádáme již od roku 2008 a naše hodnocení můžete vidět na SlevomatuHeurece nebo Facebooku. Pravidelně se zapojujeme do soutěže ShopRoku, kde jsme se v roce 2018 probojovali do finále.Záruka kvality

Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost

KURZY A ZÁŽITKY PRO DĚTI
Potěšit děti v dnešní době není nic snadného, proto si zde můžete vybrat z netradičních zážitků a kurzů, které jsou právě pro vaše potomky (některé i s rodiči) připraveny.

Via ferraty pro děti - zažijte společně se svými ratolestmi kurz via ferrat. Skvělý zážitek pro nejmenší v doprovodu rodičů. Spolehlivě naučíme děti od 8 let bezpečné lezení na zajištěných cestách.

Kurz přežití pro děti - chcete, aby vaše děti zažili dobrodružství a naučili se přežít v přírodě? Vezměte je k nám na kurz přežití, kde je, i jejich doprovod naučíme, jak se bezpečně pohybovat v terénu, jak postavit přístřešek, jak rozdělat oheň, jak poskytnout první pomoc, jak získat potraviny (pasti, sběr, příprava) a mnohé další k úspěšnému přežití v divočině.

Lukostřelba - děti si během dvou hodin vyzkouší sportovní lukostřelbu. A kdo ví, třeba v nich probudíme vášeň do tohoto olympijského sportu a stanou se z nich profíci :).

Paintball pro dětibezpečný paintball pro ty nejmenší. Pro vaše juniory jsou k dispozici lehké značkovače, menší barevné kuličky, kompletní ochranné vybavení a hlavně, užijí si spoustu zábavy se svými kamarády.

 

 

Tipy na vánoční dárky pro děti - kurz via ferrat


ZÁBAVA
Netradiční zážitky a kurzy, kde si užijete spoustu zábavy, ale zároveň se i něco naučíte. Skvělá volba jak využít zábavu ke vzdělávání.

Zážitkový kovářský kurz - nechte manžela na den proměnit v kováře a na oplátku se vám odvděčí vlastnoručně ukovaným výrobkem třeba ve tvaru srdce.

Rozmlať auto - destruktoterapie - máte dost každodenního stresu a máte někdy chuť do něčeho pořádně praštit? Ideální zážitek je destruktoterapie, kde se pořádně vyřádíte při ničení auta. Do ruky si vezmete baseballovou pálku, palici, páčidlo či sekeru a destruktoterapie může začít.

Střelba z malorážky s optikou - lákají vás zbraně? Toužili jste vy nebo váš kamarád o tom, vyzkoušet si, jaké to je být sniperem? Darujte střelecký zážitek pro opravdové chlapy!

Mushing - jízda se psím spřežením - vyzkoušejte tento netradiční zážitek vhodný pro každého. Čeká na vás smečka severských psů a vyzkoušíte si na vlastní kůži jakým způsobem přepravují materiál nebo lidi jak v arktických klimatických podmínkách, tak i na suchu.

Zážitkový kovářský kurz


Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost

WELLNESS
Zážitky, kde se pořádně odreagujete od každodenního života. Je libo pořádná pivní lázeň nebo přespání v korunách stromů uprostřed lesa?

Pivní lázně - pije váš dědeček nebo tatínek pivo častěji než kávu? Dopřejte mu netradiční pivní zážitek a to pivní lázně s neomezenou konzumací piva.

Noc v korunách stromů s rodinou - miluje vaše rodina výšky a přírodu? Teď můžete spojit obojí do jednoho a užít si noc s celou rodinou v přírodě mimo civilizaci uprostřed koruny stromu.

Pivní lázně


HOTROCK KEMPY
Víkendy plné zábavy a zážitků různého zaměření. Můžete s námi vyrazit na vodu, do skal nebo na kola, je jen na vás, co si vyberete. Tak vzhůru za zážitky!

H2O kemp - víkend nabitý zábavou, raftingem, pádlováním, záchrany na vodě a spousty zážitků. Vhodný dárek pro ženicha a jeho partu na rozlučku se svobodou. A nebo si vyrazte s celou rodinou na vodu.

Horolezecký kemp - hromada zážitků a prolezených prstů. Vhodné jak pro začátečníky, tak i pro ty, co již delší dobu lezou a chtějí se něco nového naučit. Darujte svým blízkým, kolegům či sourozencům.

Bike kemp - stejně jako na předchozích dvou kempech vás čeká hromada zábavy a zážitků, tentokrát ale na kole. Šlápneme pořádně do pedálů a projedeme se naší krásnou přírodou.

 

 

H2O HOTROCK kemp - vánoční dárky


Zážitky a kurzy u nás můžete platit i benefity. V případě, že chcete tímto způsobem platit, prosím, kontaktujte nás na +420 724 812 712 nebo info@hotrock.cz.
Platba benefity - zážitky a kurzy


UNIVERZÁLNÍ CERTIFIKÁT

Nevíte co konkrétního by vašim blízkým nebo kolegům udělalo radost. Není nic jednoduššího než zakoupit u nás univerzální certifikát v rozmezí 500 - 5 000 Kč a obdarovaný si pak může vybrat podle svého gusta. U těchto certifikátů je výhodou, že se dají použít jak na zážitky, tak i na sportovní zboží v našem e-shopu. Pokud byste chtěli univerzální certifikát v jiné hodnotě, než nabízíme, stačí nás kontaktovat a uděláme speciální certifikát jen pro vás.

Tipy na vánoční dárky, které zaručeně udělají radost

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci