• DOPORUČUJEME
Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku
  • Via ferraty v Sasku

Via ferraty v Sasku

1 199,00 Kč
S DPH

Nemusíte být horolezec, a přesto můžete zdolávat extrémně exponované, avšak bezpečně zajištěné železné cesty. Vydejte se na via ferraty do Saského Švýcarska a objevte krásy tohoto adrenalinového dobrodružství! Prožijte neopakovatelné zážitky nejen z cesty na vrchol po via ferratě, ale také z nádherných výhledů.

SZ0001-1
SZ0001-1
963 ks
Počet osob
Mn

Láká vás pohled na krásnou krajinu s nadhledem? Pomocí ocelových lan a stupaček vylezete příkrou skalní stěnu. Náš instruktor vás bezpečně provede celou adrenalinovou cestou a společně překonáte traverzy, strmé výšvihy i skalní štěrbiny.

 

Via ferraty železné cesty v Sasku

 

Co vás na kurzu čeká
» teoretická příprava
» 
zapůjčení kompletního vybavení v ceně kurzu
» 
nácvik správného navázání
» 
praktická ukázka bezpečného jištění
» vytvořili jsme největší český portál o zajištěných cestách www.VIAFERRATY.cz - tudíž víme oč běží a s námi máte vždy skvělý přehled o via ferratách.

 

Via ferraty v Sasku

 

Náročnost
Tato via ferrata obtížnosti (B) je skvělá pro začátečníky nebo pro ty, co se bojí výšek a chtějí tento strach překonat. Sasko je vhodné jak pro dospělé, tak i pro děti již od 12 let (pokud chcete s sebou vzít mladší děti, prosím zkonzultujte to s námi). Nezapomeňte přihlédnout ke svému aktuálnímu zdravotnímu stavu.

Nejste si jisti výběrem lokality? Přečtěte si náš blog Rozdíl mezi našimi kurzy via ferrat.

 

BALÍČEK OBSAHUJE

Instruktor, teoretická výuka - získáte know-how železných cest, zapůjčení veškerého technického vybavení.

BALÍČEK NEOBSAHUJE

Pojištění do zahraničí.

DOPORUČENÉ VYBAVENÍ

Sportovní obuv a oblečení.

POČET ÚČASTNÍKŮ

Voucher je pro 1 osobu.
Via ferratu lezeme ve skupině od 5 do 8 osob.

DOPROVOD

Není možný.

DÉLKA ZÁŽITKU

Běžná doba - 3 hodiny.

SEZÓNA

Od dubna do října s přihlédnutím na aktuální stav počasí.

MÍSTO KONÁNÍ

Sasko (Německo).

REZERVACE TERMÍNU

Minimálně 2 týdny předem přes náš REZERVAČNÍ SYSTÉM

Chceš tento kurz zažít jako teambuilding v práci?
Řekni o něm svému šéfovi a užij si skvělou firemní akci - více zde.

 

Via ferraty v Sasku zážitek hotrock

 

Saské Švýcarsko je bezesporu unikátní. Pojďte zažít vertikální dobrodružství a kochat se pískovcovými skalami.

 

Anebo si námi vyzkoušejte další via ferraty:
VIA FERRATY V DĚČÍNĚ - leze se Pastýřské stěně
VIA FERRATY SLÁNSKÁ HORA - leze se na Slánské hoře
VIA FERRATY V LUŽICKÝCH HORÁCH - leze se na Zadrátované jeptišce
VIA FERRATY PRO DĚTI - kurz via ferrat pro rodiče s dětmi.

 

Pro lepší představu, jak kurz via ferrat v Sasku probíhá, se podívejte do naší fotogalerie galerie: rok 2018, rok 2017.

 

Prohlédněte si naše video z této via ferraty:

 

 

Cena a forma skupinové slevy:
Čím více si koupíte voucherů, tím menší platíte cenu za jeden voucher.

Počet voucherů (osob)

1

2

Cena za jeden voucher

1 199 Kč

999 Kč

Cena celkem

1 199 Kč

1 998 Kč

Sleva cca

17 %

 

Zážitek lze také zdokumentovat. Nemusíte se o nic starat, po domluvě vás budeme během aktivity fotografovat. Cena za poskytnuté fotografie je 200 Kč. Pokud se nemůžete rozhodnout, zda si fotografování dopřát, přečtěte si článek na našem blogu: Proč jsou fotografie od nás hezčí.

 

databaze-via-ferraty-3.png

SZ0001-1
963 ks

Parametry

Lokalita
Sasko
Pro koho
Dárky pro ženy, Dárky pro děti, Dárky pro muže
Dagmar B
12-11-2018
Via ferraty v Sasku:

V polovině září jsme se opět rozhodli pokořit nějakou skálu. Po loňském úžasném zážitku z via ferraty v Děčíně, jsme si řekli, že nezůstane u jednoho pokusu a když už, tak opět s Hotrockem. Sice ještě když jsme přijížděli na místo srazu, tak hustě lilo, ale po příjezdu na místo se počasí umoudřilo a lezlo se. Výstup skvělý, také díky instruktorovi Dominikovi O., který nám byl velkou oporou a rádcem. Díky!!! Jediná chybka na dokonalosti zážitku byla ta, že z výhledu jsme viděli mlhu, mlhu, mlhu.....nevadí, půjdem si to zkusit znovu.

Hana A
28-05-2018
Poděkování:

Dobrý den, rádi bychom touto cestou poděkovali za úžasný zážitek v podobě Via ferraty v Sasku. Obrovský dík patří instruktorce Terce Feixové, která nám všechno skvěle vysvětlovala s úsměvem i přesto, že nám tutéž věc říkala každému již po 24. Chyba samozřejmě nebyla na straně vysvětlování, nýbrž přijímání informací. Ono 10 m nad zemí, zřejmě důsledkem sníženého obsahu kyslíku ve vzduchu, se o poznání hůře chápe. Takže takový uzel na laně není žádná sranda a může z toho vzejít pěkná prasárna :). Nehledě na to, když se někdo sekne a odmítá překročit 20 cm širokou puklinu ve skále. Prostě klobouk dolu a myslím, že touto cestou můžu poděkovat za celou skupinu. Terko, děkujeme za příjemné a přátelské jednání a obrovskou dávku trpělivosti! Byli jsme z toho tak nadšení, že uvažujeme o další lekci, to se máte na co těšit :). S pozdravem Hana A.

Mohlo by vás také zajímat

Via ferraty v Děčíně
2 Review(s) 

Zdolat via ferraty neboli zajištěné cesty uprostřed Děčína na Pastýřské stěně je s námi snadné. Naučíme vás bezpečně lézt po zajištěných cestách. Vyzkoušejte si s námi via ferratu přímo pod děčínskou zoologickou zahradou a zažijte adrenalin uprostřed města vysoko nad řekou Labe!

1 199,00 Kč
Via ferraty Slánská hora
2 Review(s) 

Lákají vás skály, příroda a dobrodružství plné zážitků? Toužíte zažít pocit, který mají horolezci při zdolání vrcholu? Vydejte se s námi na via ferratu Slánská hora a objevte krásy tohoto adrenalinového sportu, při kterém polezete po hladké skále, překonáte lanový most a naučíte se bezpečně pohybovat na via ferratě.

1 199,00 Kč
Via ferraty pro děti
1 Review(s) 

Máte rádi dobrodružství v přírodě a rádi byste se o něj podělili se svými malými neposedy? Pak společně vyzkoušejte a naučte své děti aktivní činnosti při zajištěném lezení via ferrat! Lezení via ferrat kousek od Ústí nad Labem jistě nadchne nejen vás, ale určitě i vaše malé ratolesti, které si užijí zajištěné cesty. Po našem kurzu zvládnou rodiče bez problému jištění dětí na via ferratách. Skvělý zážitek pro aktivní rodiče a děti od 7 let.

1 800,00 Kč
Via ferraty v Lužických horách
2 Review(s) 

Chcete s námi vylézt a bezpečně zdolat via ferraty? Pojďte na kurz via ferrat na Zadrátovanou jeptišku do Lužických hor, kde vás vše naučíme. Zažijete pořádný adrenalin a budete mít skvělé zážitky při zdolávání zajištěné cesty.

1 199,00 Kč

Související články na blogu