Zážitky jako vánoční dárek

Publikováno: 27-11-2017 08:44:29
Kategorie: Zážitky Rss feed

Vánoční čas už pomalu klepe na dveře a vy si stále lámete hlavu s tím jak potěšit své blízké? Ponožek i svetrů už mají všichni členové rodiny plné skříně (a možná už i „plné kecky“). Tak se chopte příležitosti a o letošních Vánocích překvapte své partnerky, partnery, přátele, sourozence, děti nebo rodiče nějakým netradičním dárkem, který je zaručeně ohromí!

Buďte originální

Zkuste zavzpomínat na chvíle, kdy někdo z vašich blízkých vyřkl větu: „jo, to bych chtěl jednou zkusit“ anebo „příští rok už s tím opravdu začnu“. A takových příkladů bychom mohli jmenovat spoustu. No a právě tato dlouhodobá přání, sny a plány, o kterých se vždy jen neurčitě polemizuje, jsou vhodným tipem na vánoční dárek. Protože žijeme v době, kdy můžete svým blízkým darovat třeba oblíbený tandemový seskok, horolezecký kurz anebo kurz čínštiny. Jednoduše - originální zážitek, který by si sami nepořídili.

A pokud budou mít obdarovaní konečně možnost zrealizovat své dlouhodobé přání, můžete si být jistí, že z dárku budou mít upřímnou radost. Neboť takové popostrčení a motivace je právě to, co člověka leckdy potěší více než vlněné ponožky. Ačkoli i z těch má člověk samozřejmě vždycky radost :-)

Pozor na nevhodné dárky

Při výběru dárků buďte skutečně pečliví. Protože se může klidně stát, že věnujete seskok padákem člověku, který má panickou hrůzu z výšek a z létání. Při pohledu na darovaný poukaz by se zřejmě zatvářil vyděšeně, nikoli radostně dle vašich očekávání. A to přeci nechceme. Ale naopak by jej možná velmi potěšilo, pokud by na poukazu stálo: „Relaxační wellness pobyt“. Proto, aby váš dárek sklidil úspěch, jest velmi důležité vcítit se do role blízké osoby.

Výběr zážitku

Prvním krokem pro zahájení výběru dárku bude tedy sumarizace:

komu má být dárek určen,

jaké jsou jeho psychické a fyzické možnosti,

jakým koníčkům se věnuje.

Takže, pokud byste rádi obdarovali své blízké nějakým netradičním dárkem, máme právě pro vás tipy na jedinečné zážitky. A aby byl výběr trochu snadnější, nejprve si trochu utřídíme jednotlivé možnosti, protože netradiční dárky mohou být různého charakteru. Oblíbené jsou například adrenalinové zážitky, sportovní akce a kurzy, relaxační zážitky, anebo praktické kurzy a školení.

Adrenalinové zážitky

Poslední dobou roste explozivně poptávka po takových dárcích, při kterých obdarovaný prožije dobrodružství a adrenalin, překoná strach a posune hranice psychické odolnosti. Jedná se třeba o bungee jumping, tandemové seskoky z letadla, jeskyňaření nebo slaňování do hluboké propasti. Takový zážitek se stane pro člověka nezapomenutelným. Ovšem, jak jsme již výše zmiňovali, s výběrem takového daru buďte velmi opatrní. 

 

 

Sportovní zážitky

Dalším příhodným dárkem, který potěší blízké, může být poukaz na provozování nějaké sportovní aktivity. Tak třeba horolezecký kurz, via ferratový kurz či kurz raftingu. Pokud někdo plánuje začít s pravidelnou sportovní aktivitou, ale neustále tento plán odkládá, může být takový dar vhodným impulsem k motivaci pro nikdy nerealizované novoroční předsevzetí. A pokud má váš blízký kladný vztah ke sportu, může jej takový sportovní zážitek potěšit už jen tím, že si vyzkouší pro změnu zase něco nového. Co jej třeba natolik nadchne, že mu tím vlastně dáte podnět k provozování nového sportu.

Praktické a relaxační zážitky

A pokud vaši blízcí nejsou zrovna milovníky adrenalinu, a ani sportovními nadšenci, mohl by je snad potěšit nějaký z praktických kurzů či školení. Třeba kurz první pomoci, nebo některý z jazykových kurzů. A pokud byste blízkým chtěli dopřát prostě jen pohodový zážitek, můžete jim věnovat třeba wellness pobytový balíček, během kterého si odpočinou po vánočních svátcích a načerpají sílu do nového roku.

Netradiční zážitky můžete věnovat jednotlivým osobám, ale třeba i párům či celým rodinkám. Aby tento zážitek mohli prožít společně a ještě dlouho naň vzpomínat.

Dárky od HOTROCK.cz

No a právě naše společnost HOTROCK s.r.o. se na realizaci zážitkových kurzů zaměřuje od roku 2008. Takže si stačí jen vybrat některý z nabízených kurzů a náš tým zkušených instruktorů se postará o dokonalý průběh aktivity, tak aby si každý z účastníků odnesl z akce nezapomenutelný zážitek, prožil dobrodružství i adrenalin, a především se skvěle pobavil.

Zde je přehled některých z nabízených kurzů:

horolezecké kurzy - bouldering, pískovcové lezení, lezení na umělé stěně 

slaňování

bungee jumping

via ferratové kurzy

ledovcové lezení

jeskyňaření

kurzy přežití (letní i zimní), celkem v pěti úrovních

vodní kurzy - rafting, kanoistika

jízda v rychlých luxusních autech

jazykový kurz čínštiny a angličtiny

Tak neváhejte a objednejte jedinečné vánoční dárky jednoduše z pohodlí vašeho domova na www.hotrock.cz. Výběr vám usnadní filtry, díky kterým si nastavíte, pro koho jest dárek určen, v jaké lokalitě se bude kurz odehrávat, a v jakém cenovém rozpětí byste si přáli dárek pořídit. Potěšte své blízké tím, že jim věnujete jedinečný a nezapomenutelný zážitek.

 

 

A co když se přece jen do správného dárku netrefím

V případě, že i přes váš pečlivý výběr se do toho nejlepšího zážitku obdarované osobě netrefíte, nemusíte vůbec zoufat. Zážitkový voucher zakoupený u nás má platnost celý jeden rok a v případě potřeby, vám ho rádi vyměníme za jiný zážitek nebo kurz.

A pokud přeci jen váháte a nemáte žádnou představu o vánočním dárku, využijte náš univerzální certifikát, který máme v různých cenových hodnotách a obdarovaného opravňuje na nákup jak zážitků, tak také zboží v našem sportovním e-shopu.

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci