Zážitky jako nejlepší svatební dar

Publikováno: 05-11-2017 18:04:06
Kategorie: Zážitky Rss feed

Zážitky jako nejlepší svatební dar

Zážitky jako nejlepší svatební dar.

 

Až 25 000 českých párů si ročně řekne před oltářem své ano. I přesto, že se jedná o jediné slůvko, jeho váha je nezměrná. Jste přizváni k tomu, abyste si toto vyznání lásky poslechli na vlastní uši? Náležitě se na tento den připravte. Vy své ano totiž můžete říci také, a to zážitkům, které se snadno promění ve svatební dar, který sklidí obrovský úspěch. V současné době jsou hmotné dary odsunuty do pozadí a právě dárky, které se stanou nezapomenutelnými, mají své žně.

„Zážitky se nedají sečítat, zážitek nemá délku a šířku. Má - anebo nemá - jen hloubku.“ Miroslav Horníček

 

asfdgg

Zvolte si za svůj svatební dar něco opravdu nevšedního.

 

Nebeské zážitky
Co si přejete jako svatební dar? Modré z nebe? Splněno! Darujte svatebčanům zážitky ve vzduchu, které jim dopřejí dobrodružství, podobně intenzivní jako samotný svatební den. Na zážitky, které dají čerstvým novomanželům křídla, budou vzpomínat i několik let.

Sportem ku zdraví
Nejlepší dárek pro sportovně zaměřený pár? Sportovní zážitky, které na ně nečekají každý den. Dopřejte novomanželům pocítit umění elfů z Pána prstenů díky lukostřelbě, nebo je potěšte chůzí na sněžnicích.

Vypuštění hormonu bojovníků
Adrenalin je někdy také nazývaný hormonem bojovníků. Adrenalin proudící v krvi naznačuje, že novomanžele čeká opravdu nevšední a velmi intenzivní zážitek. Věčné dobrodruhy nejvíce potěšíte adrenalinovým zážitkem, který jim zrychlí tep a ztvrdí jejich pouto.

 

 

Relaxace bez hranic
Chystáte se na svatbu páru, o kterém víte, že měl před svatbou řadu povinností a ani na chvíli se nezastavil? Co mu pomoci zastavit se alespoň po velkém svatebním dnu? Nekonečnou dávku relaxace a hromadu nové energie novomanželům dopřejí masáže a wellness.

Na plný plyn
Šlápnout na pedál a vychutnat si rychlou jízdu. Ideální dárek pro muže, ale také pro ženy, které mají rády vůni benzínu i zvuk rychlých aut. Obdarujte novomanžele motoristickým zážitkem. Dají přednost jízdě v tanku, nebo se rádi projedou na čtyřkolce?

 

xdcfc

Stále častější jsou u nás dary v podobě populární wellness zážitků.

 

fhgnhm

Obdarujte novomanžele sportovním zážitkem.

 

Související produkty

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci