24 hodinový závod HOTROCK VIA FERRATA CHALLENGE 2019

Publikováno: 09-09-2019 18:00:00
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

 

hotrock via ferrata challenge

Haló, ahoj z druhé strany monitoru.

 

Tady na druhé straně … v kanceláři HOTROCKu … nás napadá spousta nejrůznějších věcí. Stále na něčem makáme. V něčem jsme dobří a jde nám to rychle a téměř samo, ale do něčeho se musíme nutit a hodně na tom máknout. Nápady, změny, novinky, akce … to vše vzniká zde. 

Některé nové nápady jsme již zdárně realizovali a už si sami žijí (jako třeba portál www.viaferraty.cz), některé jsme pro změnu pohřbili, některé jsou ve vývoji a některé nápady teprve dřímají v našich hlavách.

 

 

No a jeden takový nápad, který jsme nosili roky v hlavě, se zrodil právě toto léto. Vždy když něco nového vznikne, máme z toho radost. Radost je však médium přenositelné, takže proč ho neposlat dál. Skrz kabely a monitory až k vám. Tu je tedy naše aktuální radost a novinka:

 

hotrock via ferrata challenge 

 

HOTROCK VIA FERRATA CHALLENGE 2019

Není to dárek v podobě wellness, ne, naopak, odpočinek zde nečekejte. Jedná se o náročný závod, který bude trvat celý den. Ještě to upřesníme, bude trvat nonstop 24 hodin!

Seznamte se s prvním závodem svého druhu na světě, který najdete zde:

 

www.viaferrata-challenge.com

 

Jak už název napovídá, bude se jednat hlavně o výzvu. A je jedno, zda budete soutěžit jako jednotlivec, nebo si náš závod užijete s kamarádem či kamarádkou anebo si na pomoc pozvete skupinu přátel a budete soutěžit ve skupině. Bude to velká VÝZVA pro všechny. 

Je to první ročník, vůbec prvního závodu svého druhu na světě. Takže nikdo neví, kolik cest, kolik metrů a kolik hodin vydrží lidské tělo.

 

 hotrock via ferrata challenge

 

Pojďme to vyzkoušet! Via ferratový závod na 24 hodin!

 

Závod HOTROCK VIA FERRATA CHALLENGE je novinkou a je tu pro vás. Stačí se jen zaregistrovat! Dvaceti čtyřhodinový závod se bude konat v Děčíně na Pastýřské stěně a to poslední zářijový víkend v tomto roce.

 

TERMÍN: 27. - 28. 9. 2019 (24 hodin) v Děčíně 

 

Via ferratový závod bude odpočítán a odstartován v pátek 27. 9. 2019 od 19:00. A jeho konec bude o den později v sobotu v sedm večer. 

V sobotu 28. 9. 2019 večer po závodě vyhlásíme výsledky a slavnostně zakončíme závod na after party v Děčíně. 

 

Na via ferratě v Děčíně se nesmí lézt po/za deště, a i když pevně věříme, že počasí bude v září přát, nenecháme nic náhodě. Na závod se opravdu těšíme, a proto máme raději stanovený i druhý, náhradní termín na 4. – 5. 10. 2019. Uvidí se.:)

 

 hotrock via ferrata challenge

 

Výši startovného a vše k registraci najdete na stránce: https://viaferrata-challenge.com/propozice/ a Facebook událost můžete sledovat zde. 

 

 

 

Těšíme se na vás!

 

POZOR – Upozornění pro ostatní uživatele Pastýřské stěny: 

Dne 27. 9. 2019  – 28. 9. 2019 (popř. 4. – 5. 10. 2019), během 24 hodin, kdy bude probíhat závod, bude uzavřeno a vyhrazeno pouze pro závodníky deset via ferrat. Pro veřejnost budou přístupné pouze tyto via ferraty: 11 – Dráteník, 12 – Vzdušný balet, 13 – Memento HTW 14 – Rock Empire a 15 – Pivovarská. Jako nástupová trasa bude volně otevřená ta úplně vlevo (při pohledu čelem na skalní útvar). Děkujeme za pochopení.

 

hotrock via ferrata challenge 

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci