Adaptační kurz - rozjeďte nový školní rok s HOTROCKem

Publikováno: 05-02-2020 16:00:00
Kategorie: Teambuilding Rss feed

 Zorientujte se v novém školním roce s adaptačním kurzem od HOTROCKu:

 

Kompas komunity: Navigujte světem středoškolského života

Vstup do nového školního roku může být pro středoškoláky výzvou. Představte si však, že by tento přechod mohl být plný vzrušení, objevů a kolektivního ducha. Naše agentura HOTROCK přináší právě toto – unikátní tří až pětidenní adaptační kurz, který přeměňuje obavy z neznámého na nadšení pro společné dobrodružství, a to pomocí metod zážitkové pedagogiky.

 

Dobrodružství, které stmeluje třídu

S naším kurzem budou vaši studenti nejen zdolávat skalní stěny a projíždět se na lodích, zip-line, ale také budou společně řešit kreativní úkoly a stavět motokáry. Každá aktivita je pečlivě navržena tak, aby posílila ducha týmu a podpořila týmovou spolupráci, motivaci a kamarádství.

 

Více než jen adrenalin

Naše kurzy nejsou jen o dobrodružství, jsou to také hodiny plné učení a osobního rozvoje. Využíváme moderní pedagogické metody a nebojíme se ani umělé inteligence, abychom s jejich pomocí podpořili individuální rozvoj každého studenta. Ať už jde o outdoorové aktivity nebo skupinové diskuse, naše kurzy jsou navrženy tak, aby rozvíjely sociální dovednosti a podporovaly efektivní učení.

 

Individuální přístup a profesionální vedení

Každý kurz je šitý na míru potřebám vaší školy. S týmem zkušených instruktorů a lektorů, kteří jsou odborníky ve svém oboru, zajistíme, že každý student se bude cítit bezpečně a zároveň bude vyzván k překonání svých limitů. Kurzy také nabízejí jedinečnou příležitost pro seznámení s třídním učitelem v neformálním a podpůrném prostředí.

 

Cíle, které směřují k růstu

Adaptační kurzy od HOTROCKu mají jasné cíle: usnadnit studentům jejich přechod na středoškolské studium, ať už na druhý stupeň nebo na střední, či vysokou školu, podpořit vytváření pozitivního prostředí, posílit vazby mezi studenty a učiteli, a ukázat praktické uplatnění efektivních učebních technik. Kurzy se také zaměřují na prevenci rizikového chování a pomáhají studentům v seznámení a poznání nového prostředí a spolužáků.

 

 

Související produkty

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci