Vystavovali jsme na veletrhu HR days 2019

Publikováno: 29-10-2019 14:00:00
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

Minulý týden jste nás mohli potkat v Letňanech. Ve dnech 23. – 24. 10. 2019 se konal v PVA EXPO PRAHA odborný veletrh HR days 2019 a paralelně s ním již tradičně probíhal největší veletrh práce v ČR Profesia days 2019. Jednalo se o devátý ročník a na obě akce dorazilo velké množství návštěvníků.

Náš stánek HOTROCK.cz přivítal mnoho zájemců o informace na pořádání firemních akcí, organizování firemních i vánočních večírků, zábavných eventů, outdoor i indoor teambuildingů.

Výstava HR days 2019 Praha

 

 

Na veletrhu jste se mohli také dozvědět nové trendy v oblasti HR, vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Setkat jste se mohli s charismatickými kouči a něco nového se přiučit na workshopech.

Vystavovali jsme na veletrhu HR days 2019 v Praze

Mezi ostatními vystavovateli se stánek HOTROCK.cz neztratil, naopak naše prezentace byla netradiční, veselá a návštěvníky zaujala. Je škoda, že chybělo vyhlášení nejhezčích stánků na veletrhu. Rozhodně bychom měli našlápnuto na bednu.

Výstava HR days 2019 Praha

Zvídavé návštěvníky jsme pohostili domácím štrůdlem, který pekla maminka Davida (majitel HOTROCKu) a pro ty odvážnější jsme měli výtečné pochutiny v podobě živých červů.

HOTROCK veletrh HR days 2019

Na stánku jste se mohli potkat s Petrem, Davidem, Bárou a Janou.

Vzdělávání - veletrh HR days 2019

 

 

 

Těm, kdo jste nás navštívili, moc děkujeme, bylo to s vámi úžasné. No a kdo si návštěvu schováváte až na 10. ročník, rádi vás uvítáme a osobně poznáme!

Veletrh HR days a Profesia days 2019

Výstava HR days 2019, Profesia days

 

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci