Deset důvodů, proč vsadit na teambuilding

Publikováno: 15-10-2017 18:05:11
Kategorie: Teambuilding Rss feed

„Hra je jeden z nejefektivnějších způsobů, jak zjednodušit život. Přesně to jsme dělali jako děti, ale v dospělosti jsme si hrát zapomněli.“ Albert Einstei

Výběr zaměstnanců, kteří se stanou srdcem i duší vaší firmy je nepochybně jedním z významných kroků k úspěchu. V posledních letech však vzrůstá také zájem společností o teambuilding aktivity, jednoduše akce, které váš tým sjednotí. Ve chvíli, kdy se vámi pečlivě vybraní jednotlivci naučí spolupracovat v týmu, máte téměř vyhráno.

100% záruka úspěchu

Akce v týmu usnadní seznamování vašim zaměstnancům, naučí je společně komunikovat a spolupracovat. Myslete však na to, že příprava akce, která sklidí své ovoce, je velmi náročná, proto je dobré vsadit na tým profesionálů, kteří už se postarají o to, aby akce byla maximálně efektivní.

Proč teambuilding?

Říká sem, že bychom se měli učit od zkušenějších. Velké společnosti, mezi které patří například Google, Apple, či Visa na teambuildingové aktivity nedají dopustit. A vědecké studie jen potvrzují jejich úspěšnost. Pojďme se podívat na 10 důvodů, proč tomu tak je.

1. Vybudujte týmového ducha

V práci trávíme velkou část svého života. Jednou z ideálních příležitostí k navázání přátelských vztahů jsou právě teambuildingové akce, při kterých se zaměstnanci mohou bavit a „odvázat“ se.

Teambuilding Praha

Společná týmová práce posilní týmového ducha

2. Dokažte, že i na pracovišti může být zábava

Našli jste zaměstnance, které si nemůžete vynachválit? Dokažte jim, že se u vás ve firmě mohou taky bavit. Zábava navíc stmeluje tým lépe než cokoliv jiného.

3. Odměňte své zaměstnance

Podařilo se vašim zaměstnancům dosáhnout stanoveného cíle? Odměňte je, společně a zábavně strávený čas je benefitem nejen pro ně, ale i pro vás.

 

 

4. Navažte vztah s klienty

I klienti vaší firmy se budou jistě cítit lépe v uvolněném prostředí. Teambuildingové akce jsou cestou k navázání přátelství i plánování dalších kroků ve vašem podnikání.

Teambuilding Ústí nad Labem

Teambuildingové aktivity skvěle stmelí kolektiv

5. Řekněte beze slov: vážíme si tě

Aktivity mimo pracoviště jsou cestou, jak ukázat zaměstnancům, že vám na nich záleží i mimo stěny vaší firmy.

6. Vyřešte konkrétní problém

Kdy se lépe řeší problémy, než právě při uvolněné atmosféře? S teambuildingem můžete dosáhnout lepší komunikace v týmu, úspěšného strategického plánování i vývoje nových produktů. Ty nejlepší nápady mnohdy přicházejí ve chvíli, kdy nejste pod stresem, ale naopak se bavíte.

7. Poznejte svůj tým

Programy pro posílení týmu mohou vytvořit prostředí, kdy jsou zaměstnanci vystaveni stresovým zátěžím. Snadno tak poznáte jejich slabiny i efektivitu spolupráce pod tlakem.

Firemní akce - teambuilding

Pro fungování týmu je důležité udržovat přátelskou atmosféru

8. Upgradujte večeři

Mnoho společností se snaží utvořit z večeře pro hosty a klienty neopakovatelný zážitek. Proč nezkusit přidat teambuildingovou aktivitu?

9. Posilte hodnoty společnosti

Programy pro budování týmu jsou ideální možností pro posílení firemních hodnot. Vyzkoušeno! Potvrzeno!

 

 

10. Rozehrajte konkrétní notu

Díky speciálně navrženým programům můžete rozvíjet u svých zaměstnanců konkrétní oblasti, jako je integrita, věrnost, či upřímnost. Co myslíte? Získáte více, než ztratíte? Jdete do toho s námi?

 

Navštivte také náš web zaměřený na akce pro firmy: www.hotrock-teambuilding.cz

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci