• EXKLUZIVNĚ U NÁS
Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí nad Labem, Brno
  • Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí nad Labem, Brno
  • Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí n. L., Brno
  • Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí nad Labem, Brno
  • Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí nad Labem, Brno
  • Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí nad Labem, Brno
  • Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Praha, Ústí nad Labem, Brno

Cimrmaniáda - teambuilding

Hola hola, díky matrikáři IV. vídeňské farnosti Franzi Huschkovi, který prováděl většinu zápisů ve stavu opilosti, nejde dodnes s jistotou říci, zda se manželům Marlen a Leopoldu Cimrmanovým narodil synek Jára Cimrman v mrazivé únorové noci roku 1856, 1864, 1878 či 1889. Matrikářův nejistý rukopis připouští i rok 1890. Tak jak to vlastně bylo? To zjistíte na našem teambuildingu!

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

T00009

Zajímalo by vás, jak to opravdu bylo a je se slavným géniem Járou Cimrmanem? Kdy a kde se Jára narodil, na jakém místě byl údajně v roce 1930 vyhozen z vlakové přepravy a jaký vynález mu byl odcizen? Toto vše a spoustu dalších skutečností můžete zjistit, pokud se zapojíte do našeho teambuildingu - Cimrmaniáda. A pomocí úkolů a hádanek se dozvíte, jak to opravdu bylo se slavnou ikonou českého národa. 

 

Průběh programu
Cimrmaniáda je stylizovaný teambuildingový program, kde účastníci sledují dějovou linku génia Járy Cimrmana. Na samém úvodu firemní akce budou spravedlivě rozděleni do skupin a na stanovištích plnit zapeklité úkoly a díky poutavému příběhu si účastníci odnesou maximální zážitek. Úkoly spočívají v postupném objevování zapomenutých vynálezů, řešení historických hádanek a získávání indicií k osvětlení detailního života Járy Cimrmana. Stejně jako mistr budete konstruovat vzducholoď, založíte kriminalistickou školu, budete řídit parní válec, zkusíte najít severní pól, do sklepa nanosíte hromady smolice a odborně poradíte Eiffelovi a Edisonovi. Krok za krokem se přiblížíte k pravdě o géniu a miláčkovi národa. Při Cimrmaniádě si se svými přáteli užijete spoustu napětí a zábavy. Nesmrtelný Jára Cimrman na vás čeká.

 

Cimrmaniáda - teambuilding, Praha, Brno

 

Aktivity:
» icebreakers
» postupné objevování vynálezů
» historické hádanky
» získávání indicií
» lukostřelba
» další sportovní aktivity dle lokality a požadavků, např. slaňování, stavba voru, bungee running, ...

 

Dle časových možností, vašich přání a požadavků je možné aktivity v rámci programu různě nakombinovat, zredukovat či přidat další z nabídky.
Vybrat si můžete ze sekce Zábavné atrakce.

 

Cimrmaniáda - teambuilding, Brno, Ústí nad Labem

 

Přínos
Během teambuildingu bude každý fungovat jako důležitý článek týmu. V rámci týmu bude třeba spolupracovat a vzájemně si pomáhat při řešení zapeklitých úkolů a hádanek. Posilovat vzájemnou důvěru a podporu při zdolávání nástrah. Prožijete špetku adrenalinu, otestujete svou fyzičku a možná o kousek dál posunete své hranice. A samozřejmě si při stmelování týmu užijete spoustu legrace.

 

Pro koho je tento teambuilding určen
Tato firemní akce je určena pro libovolnou skupinu osob. Pro ty, jež by rádi posílili vzájemnou důvěru v kolektivu, podporu v týmu, komunikaci a schopnost spolupráce ve skupině.

 

Cimrmaniáda - firemní akce, teambuilding, Ústí nad Labem, Praha

 

Fyzická náročnost
NÍZKÁ NÁROČNOST - tento teambuilding není fyzicky náročný. Náročnost lze i zde přizpůsobit fyzickým možnostem účastníků.

 

Vhodné lokality
Teambuilding může být realizován na kterémkoliv příhodném místě v rámci České republiky. Výběr lokality je možné prokonzultovat s námi. Z našich oblíbených destinací můžeme doporučit oblast Krušných hor či Labských pískovců na severu Čech.

 

Cimrmaniáda - teambuilding, firemní akce, Brno, Praha

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:
- jsme přímý realizátor firemních akcí
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

HOTROCK.cz
T00009

Parametry

Typ programu
Outdoor, Teambuilding
Období
Léto

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

Dobytí Mount Everestu -...
0 Review(s) 

Je libo horolezeckou expedici? Při našem teambuildingu se vydáte ze základního tábora a společnými silami překonáte dlouhou cestu až na vrchol. Do cíle je to daleko, je nutné najít bezpečnou trasu a vypořádat se s mnoha nástrahami, které každou horolezeckou expedici doprovází. 

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

Projekt X - teambuilding
0 Review(s) 

Milí účastníci Projektu X, zítra odpoledne se koná na náměstí jarmark. Vaším úkolem při teambuildingu bude ve stanoveném limitu nasbírat potřebný materiál k výrobě prodejního zboží a následně tyto cenné výrobky zhodnotit za co největší výdělek. Tak pozor, protože čas do konce úkolu se právě odpočítává - tři, dva jedna… teď!

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

Související články na blogu