• KREATIVNÍ
Projekt - teambuilding, Praha, Ústí nad Labem, Plzeň
  • Projekt - teambuilding, Praha, Ústí nad Labem, Plzeň
  • Projekt - teambuilding, Praha, Ústí nad Labem, Plzeň
  • Projekt - teambuilding, Praha, Ústí nad Labem, Plzeň

Projekt X - teambuilding

Milí účastníci Projektu X, zítra odpoledne se koná na náměstí jarmark. Vaším úkolem při teambuildingu bude ve stanoveném limitu nasbírat potřebný materiál k výrobě prodejního zboží a následně tyto cenné výrobky zhodnotit za co největší výdělek. Tak pozor, protože čas do konce úkolu se právě odpočítává - tři, dva jedna… teď!

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

T00011

Zapojte se do našeho projektu a ukažte světu, jací zkušení obchoďáci se ve vás skrývají. Získejte potřebný materiál, postarejte se o výrobu produktů i následný prodej. To vše ve spolupráci s vaším výrobním a prodejním týmem.

 

Průběh programu
V rámci teambuildingového programu Projekt X budete mít přesně daný čas a přesně daný úkol - vydělat co nejvíce peněz. Na úvod programu budete spravedlivě rozděleni do jednotlivých týmů a v těchto týmech budete plnit celou řadu úkolů. Za každý splněný úkol od nás obdržíte pomůcku k výrobě prodejního zboží. Postupně tak můžete vytvářet dokonalejší výrobky, které budete následně prodávat našemu týmu kupujících. Jakou si zvolíte strategii prodeje, rozdělení rolí pro výrobu a plnění úloh, záleží čistě na vaší taktice. Vítězí tým, který jako první dosáhne cílové částky.

 

Projekt - teambuilding, Praha, Ústí nad Labem

 

Aktivity:
» icebreakers
» týmové úkoly
» hádanky a šifry
» výroba předmětů
» prodej předmětů.

 

Dle časových možností, vašich přání a požadavků je možné aktivity v rámci programu různě nakombinovat, zredukovat či přidat další z nabídky.
Vybrat si můžete ze sekce Zábavné atrakce.

 

Projekt - teambuilding, Ústí nad Labem, Plzeň

 

Přínos
Náplň tohoto teambuildingového programu cílí na posílení spolupráce a komunikace ve skupině prostřednictvím týmových úkolů. Program rozvíjí také kreativitu a manuální zručnost. A usnadňuje stmelování kolektivu.

 

Pro koho je tento teambuilding určen
Projekt je určen pro libovolnou skupinu osob. Pro ty, jež by rádi posílili vzájemnou důvěru v kolektivu, podporu v týmu, komunikaci a schopnost spolupráce ve skupině.

 

Projekt - teambuilding, firemní akce, Plzeň, Praha

 

Fyzická náročnost
Tato firemní akce není fyzicky náročná. 

 

Vhodné lokality
Tento teambuilding může být realizován na kterémkoliv příhodném místě v rámci České republiky. Výběr místa je možné prokonzultovat s námi.

 

Projekt - firemní akce, teambuilding, Ústí, Praha

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:
- jsme přímý realizátor firemních akcí
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

HOTROCK.cz
T00011

Parametry

Typ programu
Outdoor, Teambuilding
Období
Léto

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

Ztraceni - teambuilding
0 Review(s) 

Jste skupina přeživších, která zázrakem zůstala na živu po havárii letadla ve strašlivé bouřce. Ráno se probouzíte na pustém ostrově, uprostřed oceánu, tisíce kilometrů od civilizace. Vaší jedinou nadějí je společně najít cestu ke zbytku vraku letadla, kde je pravděpodobně funkční vysílačka. Každý z vás chce teambuilding Ztraceni přežít, ale bez týmové spolupráce to nedokážete. Vaše cesta za záchranou bude trnitá a plná nástrah.

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

Dobytí Mount Everestu -...
0 Review(s) 

Je libo horolezeckou expedici? Při našem teambuildingu se vydáte ze základního tábora a společnými silami překonáte dlouhou cestu až na vrchol. Do cíle je to daleko, je nutné najít bezpečnou trasu a vypořádat se s mnoha nástrahami, které každou horolezeckou expedici doprovází. 

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU

Cimrmaniáda - teambuilding
0 Review(s) 

Hola hola, díky matrikáři IV. vídeňské farnosti Franzi Huschkovi, který prováděl většinu zápisů ve stavu opilosti, nejde dodnes s jistotou říci, zda se manželům Marlen a Leopoldu Cimrmanovým narodil synek Jára Cimrman v mrazivé únorové noci roku 1856, 1864, 1878 či 1889. Matrikářův nejistý rukopis připouští i rok 1890. Tak jak to vlastně bylo? To zjistíte na našem teambuildingu!

 

POPTEJTE FIREMNÍ AKCI NA MÍRU