Teambuilding v Ústí nad Labem

Publikováno: 07-05-2019 11:20:00
Kategorie: Teambuilding Rss feed

Ústecký kraj nemáme asi tak úplně spojený s rekreací, tím méně s teambuildingovými výjezdními akcemi. Přitom opak je pravdou: okolí Ústí nad Labem nabízí řadu zajímavých možností, nádherných lokalit i adrenalinových zážitků.

Za poslední desetiletí se dříve neutěšená průmyslová krajina na severozápadě Čech změnila k nepoznání. Z povrchových dolů vznikla jezera, z bývalých štol se staly naučné stezky, oblast lemovanou Krušnými horami na západě a Českým Středohořím na východě prostě stojí za prozkoumání. Tak proč ne v týmu?

Na vašich teambuildingových akcích pro vás máme připravený nejen originální program, ale také nadstandardní ubytování v čtyřhvězdičkových hotelech.

Zajistíme vám skvělý catering a ubytování. Čeká na vás hotel Větruše a Clarion Congress Hotel v Ústí nad Labem, Grandhotel Salva v Litoměřicích, Hotel Prince De Ligne a Hotel Payer v lázeňských Teplicích nebo hotel Beethoven v Chomutově.

Co nabízí Ústí nad Labem

Stotisícové krajské město i jeho bezprostřední okolí poskytne vašemu týmu nezapomenutelné zkušenosti při společných zábavných aktivitách, které můžete prožít v nedalekých horách, na řece Labi i přímo ve městě. Ať už se rozhodnete pro kurz přežití, horolezecký výstup na umělé stěně, zajištěnou cestu nepřístupným terénem (via ferrata) nebo něco méně náročného (treasure hunt), můžete počítat s aktivně prožitými dny, s prověřením svého týmu a se spoustou silných dojmů.

Místa, která byste měli v Ústí nad Labem navštívit:

Hrad Střekov s úžasnou vyhlídkou na malebné zákruty řeky Labe v oblasti zvané Porta Bohemica, tedy Brána do Čech.

Vrch Větruše s přírodním bludištěm. Nahoru se dostanete z centra města lanovkou, takže si ho můžete prohlédnout z ptačí perspektivy. 

Přírodní rezervace Vrkoč v části Vaňov s unikátním skalním útvarem a vyhlídkou na řeku.

Vaňovské vodopády nad Vrkočem, ke kterým můžete také dojít krkolomnou stezkou po vrstevnici ve výšce 300 m n. m. ze 4 km vzdálené Větruše.

Jezero Milada vzniklé zatopením povrchového hnědouhelného dolu v části Chabařovice, kde si můžete vyzkoušet paddleboarding, jízdu na kajaku nebo na břehu sportovní lukostřelbu.

Pivovar ve Velkém Březně, starý 260 let, kde se můžete seznámit s tradiční výrobou českého piva spojené s ochutnávkou.

Skalní město, víno a hornické štoly - lokace v Ústeckém kraji, které vás uchvátí

V rámci teambuildingu se dají poznat různá zajímavá místa v Ústeckém kraji. Jedním z nich jsou Tiské stěny v Krušných horách poblíž německých hranic. Můžete absolvovat týmový dobrodružný výlet skalním městečkem, naučit se slaňovat nebo si rovnou vyzkoušet horolezecký výstup. V každém případě prožijete nádherný čas v pohraničním městečku s ojedinělým přírodním útvarem.

Týmové akce zaměřené na zlepšování komunikace nebo firemní večírky můžete uspořádat a spojit s ochutnávkou výborného vína ve vinařství ve Velkých Žernosekách nedaleko Litoměřic. Víno se na zdejších stráních pěstuje nepřetržitě od 12. století a zraje v historických sklepích.

Opravdu ojedinělý zážitek poskytne průzkum hornických štol, kde se už od středověku těžily měděné a cínové rudy nebo stříbro. Krušnohoří je těchto pozůstatků těžby plné, například štola Starý Martin v Krupce. V rámci poznávání středověkého dolování i tradičních řemesel můžete navštívit i německé město Altenberg a příhraniční naučnou hornickou stezkou.

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci