Teambuilding na horách

Publikováno: 30-09-2019 16:00:00
Kategorie: Teambuilding Rss feed

Umíte si představit vaše příští stmelování kolektivu na horách? Prověřte možnosti svých zaměstnanců při indoor nebo outdoor akcích na horách a vytvořte si pevnější vazby. Vždyť řetěz je jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Teambuilding nejen prověří vztahy a vazby mezi zaměstnanci, ale zároveň provětrá myšlení, otevře nové náhledy a poskytne netradiční možnosti řešení v každé situaci, v níž se můžete ocitnout.

 

 

Přežije váš tým? To nezávisí jen na fyzické síle jednotlivých zaměstnanců, ale na schopnosti spolupracovat, přicházet s novými nápady, naslouchání jeden druhému. Pomáhá kreativita a schopnost strategického myšlení. Všechny tyhle vlastnosti dokáže prověřit teambuilding na horách. Není to procházka růžovým sadem. Je to náročné. Je to mimo vaši komfortní zónu. Ale je to úžasný zážitek a příležitost k sebereflexi pro každého účastníka. 

Umíme připravit teambuilding na míru, ať už se jedná o zábavné aktivity a program uvnitř budovy, nebo vás postavíme na lyže, na běžky, polezeme s vámi po zamrzlém vodopádu, případně vás naučíme, jak přežít zimu na horách. Možností je hodně.

 

teambuilding v zimě

 

Z čeho si můžete vybrat? 

Hory v zimě nabízí spoustu příležitostí, jak se odreagovat a zabavit, od sportovních zážitků po různé kreativní činnosti. Představte si své upjaté obchodníky, jak se koulují nebo tvoří sochy z ledu. Jak do sebe vráží na saních nebo bloudí po lese na běžkách. Legrace? Ano, té si s námi užijete spoustu. Naše atrakce, které si můžete vyzkoušet, jsou orientační běh na běžkách, závod na bobech či na saních, jízda na sněžných skútrech i se psím spřežením, snowkiting, snowtubing, zorbing, ale také osvědčený paintball - jen budete běhat na barevném sněhu.

S výběrem aktivit a celou koncepcí teambuildingového setkání vám rádi pomůžeme, stačí nás jen kontaktovat. 

 

Potřebujete zorganizovat event, teambuilding?

Zavolejte nám +420 724 812 712 nebo napište info@hotrock.cz.

 

skvělý teambuilding na horách

 

A jak se na pobyt na horách vybavit?

Do kufru si k osobním věcem přibalte odvahu a dobrou náladu, ostatní nechte na nás. Všechno, co budete potřebovat, pro vás máme. 

 

 

nezapomenutelný event na horách

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci