Kurz přežití s Marianem Jelínkem

Publikováno: 01-07-2019 14:56:07
Kategorie: Teambuilding Rss feed

V druhé polovině června 2019 jsme zorganizovali Kurz přežití v přírodě s Marianem Jelínkem, který se více jak 25 let zabývá psychologií a mentálním koučinkem a mimo jiné se proslavil i dlouholetou spoluprací s Jaromírem Jágrem.

Kurz přežití - Marian Jelínek

Marianovi se slaňování líbilo.

Na náš kurz přežití jsme také pozvali další vrcholové sportovce. Přijel například Vavřinec Hradílek - český vodní slalomář, stříbrný medailista z Letních olympijských her 2012 a několikanásobný mistr světa ve vodním slalomu.

 

 

Kurz přežití - Vavřinec Hradílek

Instruktáž jízdy na kajaku od Vavřince Hradílka.

Dalším hostem byl Martin Procházka - bývalý hokejista, vítěz zlaté olympijské medaile z Nagana 1998 a několikanásobný mistr světa v ledním hokeji.

Kurz přežití - Martin Procházka

Společná fotka jednoho z týmů s Martinem Procházkou nesměla chybět.

A mezi olympioniky nechyběl při našem teambuildingu také David Svoboda - moderní pětibojař, vítěz zlaté olympijské medaile z Letních olympijských her 2012 a několikanásobný medailista z mistrovství světa. 

Chcete tento mimořádný kurz přežití zažít také?
Volejte +420 724 812 712 nebo piště na info@hotrock.cz.

To, jestli by přežili v divočině a zvládli všechny krizové situace, si za námi přijeli ověřit VIP klienti firmy Google z České republiky. Sešli jsme se v Českém Šternberku, který se díky svému okolí stal perfektním místem v boji o přežití. Na účastníky čekaly tři dny plné výzev a překonávání, ale také poznání sebe samých. 

Teambuilding pro vaši firmu

Zapeklité šifry.

Klienti Googlu byly rozděleni do menších týmů a byli vhozeni do vody hned první aktivitou. A to doslova! Čekala je kajaková štafeta pod vedením Vavřince Hradílka

Netradiční firemní akce

Kajaková štafeta pod dozorem Vavřince Hradílka může začít.

Dále se pokračovalo po řece Sázavě na pěti nafukovacích raftech. Účastníci museli zároveň čelit výzvám, díky kterým získali indicie k následnému vyřešení záhadné šifry. Nechyběl průzkum jeskyně na jejímž konci byla taková tma, že si člověk neviděl ani na špičku nosu.

Originální teambuilding, firemní akce

Luštění šifer.

Teambuilding v Praze, firemní akce Středočeský kraj

Než se šifry vyluštily, bylo nutné je nejdříve získat.

Před setměním se přesunuli na hrad Pirkštejn v Ratajích nad Sázavou a všichni se zúčastnili debaty na téma "Princip dvojčete, kterého máme každý sám v sobě" vedenou Marianem Jelínkem a Vavřincem Hradílkem. Byla to neskutečná příležitost pro všechny a debata u ohně se protáhla až do brzkých ranních hodin. 

Originální teambuilding

Hrad Pirkštejn.

Druhý den byl velmi náročný. Každý z účastníků otestoval svoji psychickou i fyzickou odolnost, ať už sám za sebe nebo v rámci celého týmu. Mnozí si sáhli na své dno při slaňování ze skály, další při lanové dráze (zip-line) nad jezerem. Každý ocenil podporu Mariana Jelínka při zkoušce rozdělávání ohně křesadlem nebo výrobě pasti. Nervy pracovaly, protože jak oheň, tak obstarání potravy ke kurzu přežití v přírodě patří a každý chtěl být pro svůj tým maximálně prospěšný. 

 

 

Firemní akce pro náročné

Jízda na zipline - lanové dráze.

Survival - kurz přežití

Tudy!

Chcete tento mimořádný kurz přežití zažít také?
Volejte +420 724 812 712 nebo piště na info@hotrock.cz.

Teambuilding v přírodě

Kdo bude nejrychlejší na lanovém žebříku?

Netradiční firemní akce

Výroba pastí.

Pro klienty Googlu jsme si dále připravili závod v lukostřelbě, lanový žebřík, zkoušku z orientace a transportu zraněného. Sil rychle ubývalo, ale na konci dne v sobě každý objevil skrytou energii, kterou netušil, že ještě má. Společně s Martinem Procházkou si vyzkoušeli střelbu na branku a nebylo to vůbec snadné.

 

 

Zábavný teamspirit

Největší úlovek!

Akce pro firmy - teambuilding

Střelba na branku pod dozorem olympijského vítěze Martina Procházky.

Po večerním grilování proběhla beseda s olympionikem Davidem Svobodou.

Třetí den po zdravé snídani, probíhal s Marianem motivační workshop Hledání zóny učení a na úplný závěr byli slavnostně vyhlášeni vítězové teambuildingu.

 

Více fotografií z teambuildingu

 

P. S.: Toto by se nikde nemělo dál šířit - jeden z přeživších to nakonec nepřežil.

Teambuilding - firemní akce v Praze

Čekání na...

 

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci