Slavíme 10. narozeniny HOTROCK.cz

Publikováno: 24-07-2018 08:00:00
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

Dnes slavíme 10. NAROZENINY!

Přesně před deseti lety jsme vypustili do online světa náš e-shop na zážitky, kurzy a teambuildingy www.HOTROCK.cz. Během deseti let se toho u nás spoustu událo. Našimi kurzy přežití, kurzy via ferrat, jeskyněmi, sportovní lukostřelbou, boulderingem a dalšími zážitky a teambuildingy, jsme provedli tisíce lidí, a doufáme, že nám svou přízeň zachováte i v budoucnu. Jako poděkování pro vás máme několikadenní akci v našem e-shopu.

Slavíme 10. narozeniny naší firmy

Zážitky, kurzy a firemní akce pro vás s chutí připravujeme již 10 let.

 

1. dárek - POŠTOVNÉ ZDARMA

Jen díky Vám, našim úžasným zákazníkům, dnes můžeme oslavit naše 10. narozeniny. Dárek ale nedostaneme my, dárky jsme si připravili pro vás. Virtuální oslava začíná dnes, kdy je na všechny naše produkty - sportovní zboží POŠTOVNÉ ZDARMA! Poštovné zdarma platí do pátku 27. 7. 2018.

 

 

2. dárek - SLEVA 10% NA VŠE

To ale není všechno, nyní můžete nakoupit veškeré nezlevněné zboží se SLEVOU 10 %. No není to pecka? A jak na to? Stačí při objednávce do kolonky "Slevový kód" zadat tento slevový kód: HOT10letJUPI.

HOTROCK narozeniny - nákup sportovního zboží

3. dárek - SLEVA 30% NA KURZY PŘEŽITÍ

Stále nekončíme! Co takhle ve čtvrtek naše kurzy přežití a záchrany se SUPER SLEVOU 30 %! Stačí při objednávce do kolonky "Slevový kód" zadat tento slevový kód: PREZIJnarozkyHOTROCK.

 

Poděkování zakladatele HOTROCKu

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci