Příměstský tábor v Ústí nad Labem

Publikováno: 10-02-2021 11:00:00
Kategorie: Zážitky Rss feed

Máte aktivní děti ve věku 7 - 14 let a nevíte, jak je o prázdninách zabavit? Nebo prostě chcete děti poslat do přírody, aby neseděly u počítačů, nenudily se, zažily spoustu zážitků, naučily nové dovednosti a poznaly nové kamarády?

Super, právě pro vaše dítě máme připraven příměstský tábor v Ústí nad Labem na téma Survival - Kurz přežití.

 

Nevíte, kam s dětmi o prázdninách? Nemáte hlídání? Chcete si odpočinout? Svěřte nám je na naše příměstské tábory a my se o ně postaráme!

 

Aktivity a zážitky pro děti:

» Každý den probíhá kurz přežití pro děti.
» Průzkum jeskyně.
» Poznáme les a jeho obyvatele, stopování zvěře.
» Lezení po skalách a slaňování.
» Lukostřelba.
» Zábavné hádání rostlin, keřů, stromů.
» Nízké lanové překážky.
» Vodní svět - jízda na kánoi, kajaku a paddleboardu.
» Základy první pomoci.
» Výroba survival pomůcek z přírodních materiálů.
» Výstup zajištěnou cestou tzv. via ferratou.
» Táborové hry, vzdělávání, zábava.

 

Letní příměstský tábor v Ústí nad Labem

 

Každý den bude probíhat kurz přežití, během kterého si děti vyzkouší různé tvořivé aktivity. Těšit se mohou třeba na prozkoumání jeskyně, stanou se z nich na chvilku malí speleologové. Zábavnou formou naučíme děti stopování v lese, rozpoznávání keřů, rostlin a stromů. Naučí se, co rozhodně nesmí trhat. Také si vyzkouší adrenalinovější aktivity jako je slaňování ze skály a lezení na skalách.

Malí milovníci vodních radovánek si užijí zábavu na kánoi, kajaku či paddleboardu. Bude na ně čeká i kurz první pomoci, kde si vyzkouší postup, jak pomoci sobě či někomu druhému.

V rámci kurzu přežití budou vyrábět survival pomůcky, díky kterým si v přírodě uloví potravu, vyzkouší si práci s buzolou a také se naučí postavit přístřešek pro případ přenocování.

A protože naše agentura dělá od roku 2008 i kurzy lezení na via ferratách, vaše děti naučíme bezpečné lezení na těchto zajištěných cestách, které si i opatrně vylezou.

 

 

A co takhle nějaké disciplíny na přesnost? I to si děti na našich příměstských táborech vyzkouší! Během sportovní lukostřelby se z nich doslova stane Robin Hood. Střelba ze sportovních luků ukáže, jak přesnou mají mušku.

No a samozřejmě budeme hrát táborové hry, bez těch by to ani nešlo. Děti si najdou nové kamarády, každý den se naučí něco nového a budou mít hromadu krásných vzpomínek. Sportovní zážitky se střídají s odpočinkovými, abychom děti neunavily.

 

Děti mobily a počítače nepotřebují. U nás se budou skvěle bavit i bez nich!

 

 

Kolik stojí příměstský tábor v Ústí nad Labem:

 

Cena je 3 500 Kč (2 893 Kč bez DPH).

 

Zaplacením celé nebo poloviny ceny tábora je dítě zároveň přihlášeno - garantujeme účast na táboře. Následně vám pošleme elektronický přihlašovací formulář, kde si zvolíte termín tábora a vyplníte nezbytné údaje.

Lze také zaplatit na dvakrát nebo pokud vám zaměstnavatel na tábor přispívá, vystavíme fakturu přímo jemu - stačí nás kontaktovat.

 

Příměstský tábor v Ústí nad Labem - SURVIVAL kurz přežití

 

Děti budou mít na starosti naši instruktoři, kteří mají dlouholeté zkušenosti s pořádáním akcí pro děti. Příměstské tábory pořádáme s láskou, vždyť jsme sami rodiči. Pečlivě dbáme na to, aby byla zajištěna 100% bezpečnost a nikomu se nic nestalo! Pokud nějaká aktivita vyžaduje speciální vybavení, dětem ho kompletně zapůjčíme. Na lezecké a vodní aktivity je přítomen certifikovaný instruktor!

 

Relaxujte s kávou v ruce a užívejte si nášup fotografií z příměstského tábora.

 

Trochu o nás a reference HOTROCKu

V pořádání akcí pro děti, adrenalinových zážitků a firemních akcí jsme profesionálové. Akce toho ražení děláme na špičkové úrovni od roku 2008. Seznamte se s HOTROCK týmem.

Každý rok pravidelně (pokud není pandemie :)) děláme akci pro školu OpenGate, kde studenty učíme lezení na skalách, lézt na via ferraty a sestup do jeskyně - jeskyně. Mrkněte se na galerii z roku 2019, 2018, 2017, 2016.

A protože nás baví i dobré skutky, www.HOTROCK.cz také pomáhá. Podívejte se na blog Dobročinná akce pro dětský domov.

Také o nás psali v různých novinách a nechyběli jsme párkrát ani v televizi. Kde všude jste nás mohli vidět, se můžete dočíst na stránce Napsali o nás, média, PR.

 

Tak co, je tohle tábor pro vaše dítě? ;)

 

 

Související příspěvky

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci