Adaptační kurzy HOTROCK
  • Adaptační kurzy HOTROCK
  • Adaptační kurzy HOTROCK
  • Adaptační kurzy HOTROCK

Adaptační kurzy

Uvítejte nový školní rok s Kompasem komunity, naším exkluzivním tří až pětidenním adaptačním kurzem, který přináší vzrušující kombinaci outdoorových aktivit a pedagogických inovací. Náš kurz, navržený pro středoškoláky a žáky základních škol, je vaší cestou k posílení třídního ducha, sociálních dovedností a osobního rozvoje studentů.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Kompas komunity od HOTROCKu je více než jen adaptační kurz. Je to zážitek, který spojuje, směřuje vaše žáky, učí a rozvíjí. Vytváříme prostředí, kde studenti mohou objevovat své silné stránky, rozvíjet důvěru a stát se aktivními členy své třídy. Připojte se k nám a objevte, jak můžeme transformovat začátek školního roku vašich se k nám a objevte, jak můžeme transformovat začátek školního roku vašich studentů v nezapomenutelné dobrodružství plné učení a růstu.

 

Na co se mohou žáci a studenti těšit?

 

V rámci kurzu se využívají seznamovací hry, týmové hry, zážitkové aktivity, kreativní činnosti, také noční hry a dobrodružné aktivity s pořádnou dávkou adrenalinu. Adrenalinové zážitky je samozřejmě možné zakomponovat do programu dle možností okolního terénu.

 

Zde je příklad některých z nabízených adrenalinových aktivit: 

 

» aaaaaaaa zipline - lanová dráha - žáci, studenti ale i učitelé si užijí tuto adrenalinovou atrakci, při které pošustí vzduchem na lanové dráze 

» lanové překážky - pro zdolání lanových překážek bude třeba projevit zdatnost, rovnováhu ale i týmovou spolupráci

» skalní lezení - horolezci a horolezkyně, přijměte výzvu a zdolejte společně s námi skalní vrcholky

» slaňování - chce to trochu odvahy, ale uvidíte, že tento adrenalinový prožitek nadchne i ty, kteří se v počátcích potýkají s obavami z výšek; avšak přátelská podpora spolužáků dělá divy

» via ferraty - v případě, že v okolí místa konání kurz bude k dispozici via ferrata, s žáky a studenty zažijeme spoustu zábavy a adrenalinu ve zdolávání zajištěných cest

 

Co všechno jsme schopni zajistit

 

Adaptační kurz pro žáky základních, středních i vysokých škol sestavíme na míru dle vašich přání a požadavků. Po prvotní domluvě zajistíme prostor konání kurzu s příslušným ubytováním, stravování v plné penzi a po domluvě můžeme sjednat také dopravu na místo určení. Dále se postaráme o kompletní organizaci kurzu, o zajištění programu od rána až do večera a o materiální zajištění k programovým akcím a aktivitám. Nelámejte si hlavu s organizací a nechte to na nás.

 

 

Reference a fotogalerie

 

Fotografie řeknou vždy víc. Podívejte se na náš třídenní adaptační kurz pro více jak 200 osob.

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:

- jsme přímý realizátor školních akcí
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

HOTROCK.cz

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

Via ferraty pro děti
1 Review(s) 

Máte rádi dobrodružství v přírodě a rádi byste se o něj podělili se svými malými neposedy? Pak společně vyzkoušejte a naučte své děti aktivní činnosti při zajištěném lezení via ferrat! Lezení via ferrat kousek od Ústí nad Labem jistě nadchne nejen vás, ale určitě i vaše malé ratolesti, které si užijí zajištěné cesty. Po našem kurzu zvládnou rodiče bez problému jištění dětí na via ferratách. Skvělý zážitek pro aktivní rodiče a děti od 7 let.

1 800,00 Kč
Akce pro školy
0 Review(s) 

Ať už pořádáte školní akce pravidelně během celého roku nebo až k závěru školního roku, připravíme pro vás ten nejlepší vícedenní program. Nabízíme vám programy atraktivní, naučné, dobrodružné, netradiční, stačí si jen vybrat.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Školní výlety
0 Review(s) 

Každým rokem je stále náročnější zaujmout studenty jednodenním výletem. Proto nabízíme zorganizování netradičních školních výletů, na kterých žáci a mladí studenti zažijí spoustu zábavy. Prioritou je zábava a zážitky pro studenty spojené s poznáváním nových míst.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Organizace dětských dnů
0 Review(s) 

Že dětský den si žádá spoustu zábavy, o tom není sporu. Náš tým nabízí organizaci dětských dnů plných zábavných aktivit, atrakcí a  soutěží pro děti i dospělé. Využít naše služby můžete jak při dětských dnech, tak při festivalech či během vašich family days.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Související články na blogu