Organizace dětských dnů
  • Organizace dětských dnů
  • Dětský den
  • Zábavný dětský den
  • Atrakce na Den dětí
  • Soutěže na Den dětí

Organizace dětských dnů

Že dětský den si žádá spoustu zábavy, o tom není sporu. Náš tým nabízí organizaci dětských dnů plných zábavných aktivit, atrakcí a  soutěží pro děti i dospělé. Využít naše služby můžete jak při dětských dnech, tak při festivalech či během vašich family days.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Dětský den se rozhodně neobejde bez pořádné dávky zábavy v podobě her, soutěží a zábavných atrakcí. Obraťte se na odborníky na zážitky, a my pro vaše dítka připravíme dokonalý dětský den, kde se děti nudit zaručeně nebudou!

 

Na co se mohou děti těšit?

 

V nabídce máme spoustu aktivit, které pobaví děti i jejich dospělý doprovod. Na výběr je z řady atrakcí, které lze různě nakombinovat.

 

Zde je výčet nabízených atrakcí a soutěží:

 

» mobilní horolezecká stěna - že se děti nebojí, dobře víme; a tak horolezci, horolezkyně, horolezčata - máme pro vás pětimetrovou umělou stěnu

» zipline - lanová dráha - je libo trochu adrenalinu? nechte své děti projet na lanové dráze a uvidíte, že jedno svezení stačit nebude 

» slackline - chce to trochu rovnováhy a trpělivosti, aby děti přešly po napnuté ploché smyci na druhý konec, no a možná i trochu té dopomoci od instruktora :-)

» bungee running -  doběhnout ze všech co nejdál, to by pro někoho nemusel být tak tvrdý oříšek, ale co takhle zkusit to připoutaný za pas na gumovém laně

» lanové překážky - trocha zdatnosti, rovnováhy a nebojácnosti si žádá zdolávání lanových překážek

» malování na obličej - které dítko by nezářilo radostí, když může být celé odpoledne třeba v roli spidermana

» lanový žebřík - přemoci pohyblivý lanový žebřík není zdaleka tak jednoduché jak by se mohlo na první pohled zdát

» chůdy, skákání v pytli, přetahování - děti i dospělí, každý se vyřádí, když si může zasoutěžit ve skákání v pytli.

 

Prohlédněte si i další naše zábavné atrakce a nechte se inspirovat.

 

Co všechno jsme schopni zajistit

 

V rámci přípravy Dne dětí zajistíme výběr a rezervaci vnitřních či venkovních prostor. Postaráme se o výzdobu prostor, přípravu jednotlivých atrakcí a o celkový průběh dětského dne. V případě zájmu zajistíme i pohoštění a zkušeného fotografa. Program sestavíme na míru tak, aby vyhovoval vaším přáním a požadavkům. Tak neváhejte a my se o vaše drobečky královsky postaráme.

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:
- jsme přímý realizátor firemních akcí
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

HOTROCK.cz

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

SURVIVAL - Kurz přežití pro...
0 Review(s) 

Máte chuť vytáhnout své děti do přírody a něco je přitom naučit? Pak je pro vás právě Kurz přežití pro děti tou správnou volbou! Během kurzu se společně s dětmi naučíte základy přežití v přírodě a zažijete opravdové dobrodružství plné zážitků.

3 630,00 Kč
Akce pro školy
0 Review(s) 

Ať už pořádáte školní akce pravidelně během celého roku nebo až k závěru školního roku, připravíme pro vás ten nejlepší vícedenní program. Nabízíme vám programy atraktivní, naučné, dobrodružné, netradiční, stačí si jen vybrat.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Adaptační kurzy
0 Review(s) 

Uvítejte nový školní rok s Kompasem komunity, naším exkluzivním tří až pětidenním adaptačním kurzem, který přináší vzrušující kombinaci outdoorových aktivit a pedagogických inovací. Náš kurz, navržený pro středoškoláky a žáky základních škol, je vaší cestou k posílení třídního ducha, sociálních dovedností a osobního rozvoje studentů.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Školní výlety
0 Review(s) 

Každým rokem je stále náročnější zaujmout studenty jednodenním výletem. Proto nabízíme zorganizování netradičních školních výletů, na kterých žáci a mladí studenti zažijí spoustu zábavy. Prioritou je zábava a zážitky pro studenty spojené s poznáváním nových míst.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Související články na blogu