Akce pro školy umíme!

Publikováno: 05-01-2019 16:10:00
Kategorie: Teambuilding Rss feed

Chystáte se ve vaší škole zorganizovat školní výlet? Nevíte si s tím rady, nebo vás už nic nového nenapadá? Napište nám.

Napište nám nezávaznou poptávku info@hotrock.cz.

 Školní výlet nemusí být otrava.

Školní výlet nemusí být otrava.

 

Je jasné, že zaujmout každý rok studenty není nic lehkého, ale od toho jsme tu my! Při našich zábavných programech pro studenty, ale i učitele, se rozhodně nudit nebudete. Zažijete spoustu legrace a vyzkoušíte si nové sportovní aktivity.

Ať už plánujete sportovní kurzy, školní výlety nebo adaptační kurzy delegujte tu úmornou práci s přípravou na nás. Akce pro školy dělat umíme! Rádi pro vás připravíme jak ucelené tematické programy, tak i jednotlivé sportovní aktivity a zážitky.

Obyčejný školní výlet například na Kokořín, skvěle doplníme o adrenalinový náboj, či soutěžní aktivity posilující týmového ducha.

 

akce pro školy adaptační kurzy

Raftové závody jsou osvědčeným zážitkem.

 

Adaptační neboli seznamovací kurzy mohou probíhat například na téma slavného seriálu Ztraceni, tedy Kurzu přežití v přírodě. Studenti se zde perfektně poznají, budou spolupracovat a naučí se nové survival techniky.

Pokud sháníte spíš výukový program, vymyslíme takový, který bude studenty opravdu bavit. Třeba interaktivní kurz první pomoci není vůbec špatný. Nebo kde nejlépe se probere environmentální výchova než na skutečné farmě.

 

Adaptační neboli seznamovací kurzy umíme.

Adaptační neboli seznamovací kurzy umíme.

 

A co takhle programy pro pedagogy?

Akce pro školy nemusejí být určeny jen pro žáky a studenty. I skupina učitelů, vychovatelů a kuchařek ze školních jídelen se musí pravidelně stmelovat, bavit a odreagovávat od nahromaděného stresu. K tomu jsou určené firemní akce. Svěřte se do naší péče a nechte se hýčkat.

 Na školní výlet nebo sportovní kurz se dlouho vzpomíná.

Na školní výlet nebo sportovní kurz se dlouho vzpomíná.

 

Bezpečnost na školních akcích

Bezpečnost dětí, mládeže i dospěláků je samozřejmě vždy na prvním místě. Eventové programy a sportovní kurzy organizujeme 12 let a během této doby neustále ladíme a zvyšujeme jejich bezpečnostní prvky. Na školních akcích je vždy přítomen zdravotník a samotné aktivity zajišťují certifikovaní instruktoři. 

Abyste se mohli soustředit na vaši výuku a neztráceli drahocenný čas organizací, zajistíme vám full servis. V případě zájmu, vám zajistíme nebo zprostředkujeme všechny služby spojené s programem – zajistíme dopravu, ubytování, stravu, vstupenky, rezervace, apod.

Tak už víte, že chcete akci pro školu? Super, jdeme do toho s vámi!

 

Bezpečnost na akcích pro školy je vždy na prvním místě.

Bezpečnost dětí, mládeže i dospěláků je vždy na prvním místě.

 

A pokud byste chtěli zorganizovat dětský den, i to máme v naší nabídce, neváhejte nás nezávazně poptat. :)

 

POPTEJTE AKCI PRO ŠKOLY

 

Potřebujete poradit? Zavolejte nám +420 724 812 712.

 

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci