Teambuilding v Doksech - Treasure hunt Máchovo jezero

Publikováno: 15-03-2021 15:00:00
Kategorie: Teambuilding Rss feed

Zažijte neobyčejný teambuilding, který vám přichystá plno dobrodružství a zábavy.

Prohlédněte si teambuildingovou hru Treasure Hunt Máchovo jezero.

Ponořte se do příběhu, který vás vrátí o několik století zpátky. Kde vaším úkolem bude splnit nelehký úkol, jenž vám nařídil Přemysl Otakar II. Musíte uniknout jezerní nestvůře a posbírat všechny poztrácené poklady, které jsou rozmístěné v okolí města Doksy.

Město Doksy, kde se bude odehrávat veškeré dění se nachází u Máchova jezera a skrývá spoustu zajímavých míst a památek, které by vás nejspíš nikdy nenapadlo prozkoumat.

S naší hrou Treasure Hunt tyto místa objevíte během chvíle, dozvíte se něco nového o historii, rozvinete svou vědomostní stránku, herní duši, překonáte denní limit kroků a k tomu všemu ještě stmelíte svůj pracovní kolektiv.

 

Treasure hunt Máchovo jezero

Pojďme si ukázat, jak to vlastně probíhá. Na začátku hry se všichni rozdělí do týmů a každá skupina dostane do rukou tablet s naší aplikací. Po otevření této aplikace a odstartování teambuildingové hry si lze vybrat místo, kam se chce skupina vydat jako první. A lov pokladů může začít!

Dobrou chuť!

Tak co, troufnete si jít do akce?

Jakou zvolíte trasu i strategii hry je čistě na vás. Až se dostane na vybrané místo, bude tu na vás čekat poklad, ale abyste ho získali, musíte splnit ukrytý úkol. 

Pokud budete úspěšní a přejdete přes nástrahy, váš poklad se rozroste v závislosti na obtížnosti zadání. Zároveň se na každém pečlivě vybraném místě Doks pobavíte příběhem, který vás více vtáhne do navozené herní atmosféry.

Pokud si myslíte, že sběrem všech pokladu nebo tím, že vás sežere Kokořínská nestvůra, celá hra končí, jste na omylu. Dle vašeho přání do teambuildingového programu začleníme zábavné atrakce, jenž dokonale pobaví a také zamíchají herními body. 

Celá hra Treasure Hunt Máchovo jezero končí vypršením času a pracovní tým, který nasbírá největší poklad bude jasným vítězem a zasloužená odměna ho nemine.

 

A proč si zvolit právě tento teambuilding? 

Budete-li mít firemní akci, školení, konferenci či tmelení týmu v Doksech nebo ve Starých Splavech, je pro vás přesně ušitá na míru naše geolokační hra pořádaná na březích Máchova jezera.

Ať budete ubytovaní v Hotel Port Máchovo jezero, v hotelu Bezděz, hotelu Berg, hotelu Grand nebo v některých jiných hezkých penzionech či apartmánech, cesta k začátku dobrodružství při hledání pokladu je vždy jen co byste kamenem dohodili.

 

POPTEJTE TUTO FIREMNÍ AKCI 

 

Potřebujete poradit? Zavolejte nám +420 724 812 712.

 

Související produkty

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci