Půjčovna vybavení na via ferraty v Ústí nad Labem

Publikováno: 28-05-2020 15:05:07
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

 

Vítejte v naší půjčovně sportovního vybavení v centru Ústí nad Labem. Nabízíme moderní a kvalitní vybavení pro via ferraty, horolezectví a další outdoorové aktivity. Naše vybavení pravidelně kontrolujeme, abychom Vám pomohli zajistit nezapomenutelný zážitek z vašeho dobrodružství.

 

Via ferrata nebo chcete-li zajištěná cesta je upravená trasa vedoucí po skalách či horských stěnách. My v HOTROCKu jsme hlavně horolezci! Tedy tomu, co půjčujeme i prodáváme rozumíme a sami s tímto vybavením lezeme. Naše půjčovna ferratového vybavení nabízí tlumič pádu, sedací i prsní úvazek, horolezeckou přilbu nebo kompletní set na via ferratu (přilbu, sedák, prsák, tlumič, spojovací smyčku).

 

Naše půjčovna sportovního vybavení Ústí nad Labem vám také nabízí široký výběr dalšího sportovního vybavení pro outdoorové aktivity. Ústecký kraj je krásným místem pro outdoorové aktivity, a my jsme tady, abychom Vám poskytli vybavení a podporu, kterou potřebujete pro zajištění skvělého zážitku. Naši profesionální pracovníci se o vás postarají a pomůžou s výběrem vybavení.

Kontaktujte nás na info@hotrock.cz nebo na tel. +420 724 812 712 a zarezervujte si sportovní vybavení pro vaše následující dobrodružství.  Zde odkaz na půjčovnu.

 

Balíme kempingové vybavení a jde se koupat do Rudého moře

Tak přesně takovéto vybavení vám půjčujeme. Foto: HOTROCK.cz

 

 Návod na správné navázání ferratového setu:

 

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci