Jarní soutěž o zájezd za 10 000 Kč

Publikováno: 05-04-2019 09:00:00
Kategorie: Cestování Rss feed

Vyhraj zájezd pro 2 osoby na Rafting a via ferraty ve Slovinsku v hodnotě 10 000 Kč + dopravu zdarma.

 

Co vyhraju?

Prodloužený adrenalinový víkendový zájezd pro 2 osoby (termín 4. 7. - 7. 7. 2019) v srdci Julských Alp, kde budeš s partou skvělých lidí sjíždět dravé peřeje na raftu, střílet ze sportovního luku a vylezeš zajištěnou cestou - via ferratou na alpský vrchol. Co je všechno v ceně tohoto zájezdu si přečti zde: Rafting a via ferraty ve Slovinsku.

Jako součást výhry pro tebe ještě máme spolujízdu pro 2 osoby s naším instruktorem z ČR (Ústí n. L. / Praha / Č. Budějovice) do Slovinska a zpět.

A také aby měl tvůj zájezd skvělý start, dostaneš od nás ještě lahev šampaňského. :)

 

 

Jak se soutěže zúčastnit?

1. Buď fanouškem naší facebook stránky HOTROCK.cz - zážitky, zájezdy, teambuilding, dej nám „to se mi líbí“ + „sleduji“.
2. Vyfoť se s nápisem "HOTROCK.cz" v nějakém outdoorovém prostředí.
3. Nahraj fotku do komentářů pod náš soutěžní příspěvek: ODKAZ ZDE.
4. Sdílej VEŘEJNĚ tuto soutěž na svém profilu (*).
5. Vyhrává příspěvek s nejvíce „to se mi líbí“.
6. Soutěž končí 6. 5. 2019 v 12:00.
7. Výherce slavnostně zveřejníme 6. 5. 2019 na naší Facebook stránce a zde na blogu.

(*) Pozor! Pokud budeš sdílet příspěvek jen pro své přátele, nebude možné jej zkontrolovat a nebudeš zařazen do soutěž. Proto sdílej soutěž veřejně.

 

 Pozdrav z Itálie HOTROCK

 

 


Kompletní pravidla soutěže

1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE
Organizátorem soutěže „Jarní soutěž o zájezd pro 2 osoby v hodnotě 10 000 Kč s HOTROCK.cz“ (dále jen „soutěž“) je cestovní agentura HOTROCK s.r.o., internetové stránky www.hotrock.cz se sídlem Ústí nad Labem, Šípková 2791/4, PSČ 400 11, IČ: 28721187, DIČ: CZ28721187 (dále jen „organizátor“).

 

2. OBDOBÍ KONÁNÍ SOUTĚŽE
Soutěž je vyhlášena v období od 5. 4. 2019 do 6. 5. 2019 12:00 (dále jen „období konání soutěže“).

 

3. ÚČAST V SOUTĚŽI
Soutěže se může zúčastnit fyzická osoba starší 18 let, která má svůj vlastní profil na příslušné sociální síti, prostřednictvím které bude probíhat soutěž. Soutěžící je povinen se soutěže účastnit vždy pouze prostřednictvím svého vlastního profilu na dané sociální síti.
Soutěže se nemohou zúčastnit fyzické osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k organizátorovi či k dalším osobám pověřeným zajištěním této soutěže a osoby, které jsou ke kterékoliv z takových osob ve vztahu osob blízkých.

 

4. ZPŮSOB SOUTĚŽE
Soutěž bude probíhat prostřednictvím sociální sítě Facebook na profilu organizátora HOTROCK.cz - zážitky, zájezdy, teambuilding. Do soutěže budou zařazeni soutěžící, kteří v období konání soutěže zveřejní fotografii, na které budou vyfoceni s nápisem "HOTROCK.cz" nebo bude vyfocen alespoň nápis "HOTROCK.cz" (protože jsme zážitková a cestovní agentura, tak fotografie musí být pořízena v outdoorovém prostředí), a to tak, že fotografii zveřejní v příspěvku na profilu organizátora HOTROCK.cz - zážitky, zájezdy, teambuilding na sociální síti Facebook a zároveň budou mít danou stránku označenou jako „to se mi líbí“ a „sleduji“.

O výherci rozhodnou uživatelé sociální sítě Facebook, kteří budou hlasovat pomocí příslušné funkcionality „to se mi líbí“ (like) pro jednotlivé příspěvky soutěžících. Výhercem v rámci sociální sítě Facebook se stane uživatel s příspěvkem, jehož příspěvek získal největší počet hlasů („to se mi líbí“). V případě shodnosti počtu hlasů se výhercem stane soutěžící, jehož příspěvek (který získal shodný počet hlasů) byl zveřejněn jako první. Pro účely vyhodnocení této soutěže je rozhodný počet hlasů k okamžiku vyhodnocení soutěže, tj. ke dni 6. 5. 2019 v 12:00 hod.

 

5. VÝHERCI
Výhercem soutěže se stane soutěžící, který splní všechny podmínky stanovené v těchto pravidlech a na základě způsobu vyhodnocení stanoveného v těchto pravidlech bude vyhodnocen jako výherce. Soutěž bude vyhodnocena 6. 5. 2019 v 12:00 hod. Zveřejnění výherce proběhne na profilu organizátora na sociální siti Facebook a na blogu HOTROCK dne 6. 5. 2019.

 

6. VÝHRY
V rámci soutěže se hraje o celkem 1 výhru na sociální síti Facebook. Výhrou v soutěži, kterou získá výherce, u fotografie která získá nejvíce hlasů na sociální síti Facebook, je zájezd pro 2 osoby na Rafting a via ferraty ve Slovinsku v hodnotě 10 000 Kč v termínu 4. 7. - 7. 7. 2019 + doprava do Slovinska zdarma.

Poté, co výherce splní všechny podmínky stanovené v těchto pravidlech, bude kontaktován organizátorem, který s ním dohodne konkrétní způsob a termín předání výhry. O výhře bude výherce informován prostřednictvím příspěvku nebo zprávy na sociální sití Facebook, kde bude požádán o kontaktní email, přes který se domluví podrobnosti.

Výhry jsou nepřenosné a na výhru nevzniká právní nárok a není možné ji směnit za hotovost ani místo ní požadovat jiné plnění.

 

7. AUTORSKÁ PRÁVA
Soutěžící je povinen zajistit a odpovídá za to, že zveřejněním jeho příspěvku v rámci soutěže na příslušné sociální síti, nebudou porušena práva třetích osob, zejména, že nebude zasaženo do autorských či osobnostních práv třetích osob.

 

8. OSTATNÍ USTANOVENÍ A PODMÍNKY
Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv změnit pravidla anebo podmínky soutěže včetně změny období konání soutěže, či soutěž kdykoliv ukončit bez náhrady, a to s účinností ode dne uveřejnění na hotrock.cz, resp. příslušné sociální síti, prostřednictvím které se soutěž koná.

Bude-li mít organizátor podezření na podvodné, nepoctivé nebo nekalé jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, nebo pokud k takovému jednání dojde, bude soutěžící ze soutěže vyloučen; to platí stejně i v případě jiného jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, jež je jinak v rozporu se soutěžními pravidly či podmínkami nebo se zásadami poctivé soutěže a fair play. Ve sporných případech si organizátor vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností.

Soutěž není provozována, sponzorována nebo spojena s příslušnou sociální sítí Facebook, prostřednictvím, které soutěž probíhá a Facebook za jejich průběh nijak neodpovídá. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytuje účastník organizátorovi, nikoli Facebooku. Všechny dotazy, komentáře nebo stížnosti ohledně soutěže musí být adresovány přímo organizátorovi.

Účast v soutěži nelze vymáhat soudní cestou.

Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat.

Tato soutěž není hazardní hrou ve smyslu zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, v platném znění.

 

V Ústí nad Labem dne 5. dubna 2019

 

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci