Změna je život: Jak náš web dostal nový kabát

Publikováno: 01-09-2024 15:00:00
Kategorie: Pod naší pokličkou Rss feed

Digitální proměna webu HOTROCK

Každá změna přináší nové příležitosti, a my v HOTROCKu jsme se letos pustili do pořádné proměny. Naše webová stránka prošla kompletním faceliftem a to díky podpoře z evropských fondů v rámci programu Výzva 0461 - 2024 Kreativní vouchery II, který poskytlo Ministerstvo kultury a projekt se uskutečnil za finanční podpory Evropské unie.

Ano, i my jsme zkusili dotaci a povedlo se, mohli jsme tak realizovat projekt s názvem Digitální proměna webu HOTROCK. Nyní můžeme našim zákazníkům přinést svěží, moderní a uživatelsky přívětivý web.

Loga dotací

Co všechno jsme vylepšili?

1. Vizuální identita webu – rozhodli jsme se dát našemu webu nový, svěží vzhled, který nejen lépe vypadá, ale taky funguje na všech zařízeních. Ať už jste na počítači nebo mobilu, náš web teď vypadá a běhá lépe než kdy dřív.

2. Texty, které zaujmou – při tvorbě webu jsme se soustředili i na obsah. Copywriting a kreativní úpravy textů zajistily, že komunikujeme jasně, ale zároveň se snažíme být co nejvíc zajímaví a srozumitelní. Už žádné nudné texty!

3. SEO optimalizace – aby náš nový web neseděl v koutě, ale byl dobře viditelný i na internetu, zaměřili jsme se na SEO. Teď nás ve vyhledávačích najdete mnohem snadněji, což přivádí na web více lidí, kteří hledají naše dobrodružné teambuildingové akce.

4. Marketingová strategie – a aby toho nebylo málo, připravili jsme i základní marketingovou strategii, která nám pomůže ještě lépe komunikovat se zákazníky a plánovat další naší činnost.

Výsledky, na které jsme pyšní

Díky této digitální proměně teď můžeme našim zákazníkům nabídnout přehlednější, rychlejší a atraktivnější web. Celý projekt jsme zrealizovali s finanční podporou Evropské unie a jsme na to náležitě hrdí. Naše webová stránka teď lépe odráží to, kdo jsme a co děláme – a to všechno pro vás, naše klienty!

Takže pokud jste ještě pořádně neprošmejdili náš nový web, puste se do toho! Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se na další dobrodružství nejen v digitálním světě.

Sdílet

Všechny komentáře

Musíte se zaregistrovat
Klikněte zde pro registraci