Školní výlety Hotrock
  • Školní výlety Hotrock
  • Školní výlety Hotrock
  • Školní akce s Hotrockem
  • Školní výlet s Hotrockem
  • Výlety s Hotrockem

Školní výlety

Každým rokem je stále náročnější zaujmout studenty jednodenním výletem. Proto nabízíme zorganizování netradičních školních výletů, na kterých žáci a mladí studenti zažijí spoustu zábavy. Prioritou je zábava a zážitky pro studenty spojené s poznáváním nových míst.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Že už vás nenapadá jediné místo kam s dětmi vyrazit v rámci školního výletu? Nechcete jen bloumat po cestách, ale chcete si s dětmi užít spoustu zábavy?

Přenechte plánování výletu i organizaci na našem týmu a my se postaráme, aby se školní výlet stal nezapomenutelným.

 

Na co se mohou děti těšit?

 

Kromě poznávání nových míst a krás přírody se děti mohou těšit na řadu zábavných her a aktivit, které budou probíhat na odpočívadlech a příhodných místech v terénu.

 

Co se týče výběru destinace pro školní výlet, můžete nám podat vlastní návrh dle přání anebo si můžete vybrat některou z našich oblíbených lokalit. 

 

Zde je seznam nabízených lokalit:

 

» Českosaské Švýcarko

» Hřensko (Pravčická brána, soutěsky)

» Jetřichovice

» Tiské stěny

» Děčínský Sněžník

» Komáří vížka

» Krušné hory

» splouváme i řeky: Labe, Ploučnice, Ohře, Vltava, Sázava, Otava.

 

Co všechno jsme schopni zajistit

 

Počínaje přípravou a plánováním zorganizujeme do puntíku celý váš školní výlet. Zajistíme podklady k výběru lokality, kde byste si přáli výlet uskutečnit. Dále se postaráme o průběh celého výletu, nebude třeba učitelského zásahu. Do programu školního výletu bude zařazeno i několik zábavných her a aktivit, k nimž si připravíme veškeré pomůcky a vybavení. V případě potřeby zajistíme i rezervaci návštěvního objektu a dopravu na místo. Samozřejmostí je také fotografování v průběhu akce, aby měli děti snímky na památku. Tak neváhejte, nechte to na nás a užijte si výlet bez starostí. 

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:
- jsme přímý realizátor firemních akcí
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

HOTROCK.cz

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

SURVIVAL - Kurz přežití pro...
0 Review(s) 

Máte chuť vytáhnout své děti do přírody a něco je přitom naučit? Pak je pro vás právě Kurz přežití pro děti tou správnou volbou! Během kurzu se společně s dětmi naučíte základy přežití v přírodě a zažijete opravdové dobrodružství plné zážitků.

3 630,00 Kč
Akce pro školy
0 Review(s) 

Ať už pořádáte školní akce pravidelně během celého roku nebo až k závěru školního roku, připravíme pro vás ten nejlepší vícedenní program. Nabízíme vám programy atraktivní, naučné, dobrodružné, netradiční, stačí si jen vybrat.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Adaptační kurzy
0 Review(s) 

Uvítejte nový školní rok s Kompasem komunity, naším exkluzivním tří až pětidenním adaptačním kurzem, který přináší vzrušující kombinaci outdoorových aktivit a pedagogických inovací. Náš kurz, navržený pro středoškoláky a žáky základních škol, je vaší cestou k posílení třídního ducha, sociálních dovedností a osobního rozvoje studentů.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Organizace dětských dnů
0 Review(s) 

Že dětský den si žádá spoustu zábavy, o tom není sporu. Náš tým nabízí organizaci dětských dnů plných zábavných aktivit, atrakcí a  soutěží pro děti i dospělé. Využít naše služby můžete jak při dětských dnech, tak při festivalech či během vašich family days.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Související články na blogu