Akce pro školy

Ať už pořádáte školní akce pravidelně během celého roku nebo až k závěru školního roku, připravíme pro vás ten nejlepší vícedenní program. Nabízíme vám programy atraktivní, naučné, dobrodružné, netradiční, stačí si jen vybrat.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Pokud byste pro své žáčky a studenty rádi připravili vícedenní zážitkový kurz v průběhu školního roku, a v ideálním případě se současně vyvarovali starostí se zařizováním a organizací, my pro vaši třídu připravíme ten nejlepší program, který je obohatí o spoustu zážitků. Tak vytáhněte své žáky alespoň na chvíli od učení, písemek, zkoušení, od starostí a strastí běžných školních dnů a i vy hoďte starosti za hlavu, neboť tu máme kurz plný zábavy.

 

Na co se mohou žáci těšit?

 

Spoustu legrace si studenti užijí při našich sportovních i adrenalinových aktivitách. Společně se svými kamarády prožijí netradiční dobrodružství, na která budou rádi vzpomínat a díky týmové spolupráci posunou své hranice odolnosti a odvahy. Totéž platí i pro jejich učitele. :-)

 

Zde je přehled nabízených kurzů:

 

» kurzy lezení a slaňování

» naučný kurz bezpečně na via ferraty

» cyklistické kurzy

» vodácké kurzy

» kurzy sportovní lukostřelby

» sportovní dny

» kurz přežití v přírodě

» naučné kurzy první pomoci

 

Co všechno jsme schopni zajistit

 

Pro žáky a studenty vaší školy připravíme vícedenní kurz, který bude sestaven na míru dle vašich přání a požadavků. Zajistíme dopravu na místo určení, vhodnou lokalitu dostupnou pro vás i pro možnost provozování sportovních aktivit. Samozřejmostí je také zajištění ubytování a kvalitního stravování.

 

Dále se zaměříme na kompletní organizaci a realizaci připraveného programu. Zajistíme si veškeré materiální vybavení, které bude třeba k dané aktivitě. No a po celou dobu trvání kurzu se náš tým bude věnovat jak žákům ve skupinách, tak formě individuálního přístupu. A nebojte, dodržování bezpečnosti máme v malíku.

 

Tak neváhejte a svěřte se do rukou odborníků na zážitky. A náš tým se o vás a vaše studenty dokonale postará.

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:
- jsme přímý realizátor firemních akcí
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

HOTROCK.cz

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

Via ferraty pro děti
1 Review(s) 

Máte rádi dobrodružství v přírodě a rádi byste se o něj podělili se svými malými neposedy? Pak společně vyzkoušejte a naučte své děti aktivní činnosti při zajištěném lezení via ferrat! Lezení via ferrat kousek od Ústí nad Labem jistě nadchne nejen vás, ale určitě i vaše malé ratolesti, které si užijí zajištěné cesty. Po našem kurzu zvládnou rodiče bez problému jištění dětí na via ferratách. Skvělý zážitek pro aktivní rodiče a děti od 7 let.

1 800,00 Kč
Adaptační kurzy
0 Review(s) 

Uvítejte nový školní rok s Kompasem komunity, naším exkluzivním tří až pětidenním adaptačním kurzem, který přináší vzrušující kombinaci outdoorových aktivit a pedagogických inovací. Náš kurz, navržený pro středoškoláky a žáky základních škol, je vaší cestou k posílení třídního ducha, sociálních dovedností a osobního rozvoje studentů.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Školní výlety
0 Review(s) 

Každým rokem je stále náročnější zaujmout studenty jednodenním výletem. Proto nabízíme zorganizování netradičních školních výletů, na kterých žáci a mladí studenti zažijí spoustu zábavy. Prioritou je zábava a zážitky pro studenty spojené s poznáváním nových míst.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Organizace dětských dnů
0 Review(s) 

Že dětský den si žádá spoustu zábavy, o tom není sporu. Náš tým nabízí organizaci dětských dnů plných zábavných aktivit, atrakcí a  soutěží pro děti i dospělé. Využít naše služby můžete jak při dětských dnech, tak při festivalech či během vašich family days.

 

POPTEJTE ŠKOLNÍ AKCI NA MÍRU

Související články na blogu