Tlumič pádu Edelrid Cable Comfort VI
  • Tlumič pádu Edelrid Cable Comfort VI

Tlumič pádu Edelrid Cable Comfort VI

3 180,00 Kč
S DPH

Tlumič pádu určený na via ferraty Edelrid Cable Comfort VI disponuje elastickými popruhy, které jsou velice pevné a jednoduše se s nimi manipuluje. Otočný systém (závěs) zamezuje zamotávání elastických popruhů.

74340
74340
2 ks
Mn

Via ferratový tlumič pádu Edelrid Cable Comfort VI

 

Tlumič pádu určený na via ferraty Edelrid Cable Comfort VI disponuje elastickými popruhy, které jsou velice pevné a jednoduše se s nimi manipuluje. Další součástí tohoto tlumiče pádu jsou dvě patentované dlaňové karabiny OneTouch II, které zamezují skřípnutí prstů mezi karabinu a ocelové lano. Obrovskou výhodou tlumiče je otáčivý systém (otočný závěs), díky kterému se vám nebudou popruhy tlumiče zamotávat.

 

Karabiny tlumiče se příjemně drží a jsou velice lehké, takže nebudou příliš zatěžovat slabší lezce a lezení na via ferraty si užijí. Tento tlumič pro lezení na via ferratách je vhodný pro osoby od 40 do 120 kg.

 

» Hmotnost: 484 g
» Typ karabiny: OneTouch II
» Certifikace: EN 958, EN 12275, CE 0321

 

Podívejte se na video od Edelridu:

 

 

Svěřte se do našich rukou a navštivte portál, který jsme pro vás udělali - nejlepší česká databáze via ferrat: Viaferraty.cz - portál o zajištěných cestách.

 

Sportovní vybavení na via ferraty

Edelrid
74340
2 ks

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

Tlumič pádu Camp Kinetic...
0 Review(s) 

Camp Kinetic Gyro Rewind Pro je bezpečný tlumič pádu pro lezení na via ferratách. Tento tlumič je vybaven pružným popruhem Rewind a bezpečnými karabinami Horai, které pro zvýšení bezpečnosti mají dlaňovou pojistku.

Skladem
3 140,80 Kč 3 695,00 Kč