Univerzální certifikát

500,00 Kč
S DPH

Nevíte jakým zážitkem byste udělali svým blízkým největší radost? Univerzální dárkový poukaz je určen pro všechny, kteří si nejsou jisti svým výběrem zážitku, kurzu či zboží z našeho sportovního e-shopu.

UC0001-1
UC0001-1
1000 ks
Varianta
Mn

Nevíte jakým zážitkem byste udělali svým blízkým největší radost? Univerzální dárkový poukaz je určen pro všechny, kteří si nejsou jisti svým výběrem zážitku, kurzu či zboží z našeho sportovního e-shopu.

 

Univerzální certifikát je oblíbeným řešením při výběru dárku. Obdarovaný má možnost si zážitek či zboží vybrat sám a to přesně ten, který mu nejlépe padne.

 

Varianty univerzálních certifikátů:

Certifikát v hodnotě

500 Kč

Certifikát v hodnotě

1 000 Kč

Certifikát v hodnotě

2 000 Kč

Certifikát v hodnotě

5 000 Kč

 

V případě, že byste chtěli univerzální certifikát v jiné hodnotě než je uvedena výše, napište nám na info@hotrock.cz a uděláme vám certifikát dle vámi požadované hodnoty.

 

Platnost univerzálního certifikátu je 12 měsíců.

UC0001-1
1000 ks

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

SURVIVAL - Kurz přežití v...
3 Review(s) 

Ukážeme vám co dělat, když se ocitnete v neznámých terénech a nepříznivých situacích. Naučíte se základní pravidla přežití: obstarat si potravu i vodu, vyvarovat se nebezpečí nebo postavit nouzový úkryt. Dokonale si vyzkoušíte i vlastní psychickou odolnost.

3 499,00 Kč
Via ferraty v Lužických horách
2 Review(s) 

Chcete s námi vylézt a bezpečně zdolat via ferraty? Pojďte na kurz via ferrat na Zadrátovanou jeptišku do Lužických hor, kde vás vše naučíme. Zažijete pořádný adrenalin a budete mít skvělé zážitky při zdolávání zajištěné cesty.

1 199,00 Kč

Související články na blogu