Přilba Petzl Boreo

1 499,00 Kč
S DPH
Externí sklad - Nedostupné

Petzl Boreo je velice pevná přilba, která skvěle poslouží všem horolezcům alpinistům, lezcům na via ferraty, speleologům a je vhodná i na další vertikální aktivity.

A042EA01
A042EA01
Nedostupné - zvolte jinou kombinaci
Velikost
Barva
  • Šedá
  • Bílá
  • Červená
  • Oranžová
  • Modrá
Mn

Petzl Boreo je velice pevná přilba, která skvěle poslouží všem horolezcům alpinistům, lezcům na via ferraty, speleologům a je vhodná i na další vertikální aktivity. Vůči čelnímu, zadnímu i bočnímu nárazu má přilba zesílenou ochranu. Přilba skvěle kryje celou hlavu díky její kompaktnosti a hybridní konstrukci. Přilba Petzl Boreo je velice pohodlná, skvěle sedí na hlavě a má velké větrací otvory, které zajišťují odvětrávání.

 

Přilba Petzl Boreo

 

Přilba má skořepinu z ABS a je odolná vůči nárazům a oděru. Díky ochraně hlavy EPS (polystyren) pěnou, přilba skvěle pohlcuje případné nárazy z horní strany. Pěnová výstelka tlumí nárazy z boční, čelní a zdaní strany. Velice měkký hlavový pásek, dokonale odpovídá tvaru hlavy a pro skladování a přepravu se skládá do skořepiny.

 

Přilba Petzl Boreo

 

Přilba lze využít na spoustu outdoorových aktivity, ideální je na via ferraty, horolezectví, alpinismus, speleologii či canyoning. Na přilbu Petzl Boreo lze pomocí 4 klipů připevnit čelovku. Další výhodou je možnost namontování ochranného štítu Vizion. 

 

Přilba Petzl Boreo

 

» Hmotnost: 285 g
» Velikost: S/M (48 - 58 cm), M/L (53 - 61 cm)
» Barva: bílá, modrá, malinová, zelená

Petzl
A042EA01

Parametry

Hmotnost
300 g
Certifikace
CE EN 12492, UIAA, UKCA
Záruka
3 roky
Obvod hlavy
48-58 cm

Specifické reference

ean13
3342540826137

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat