Lano Tendon Alpine 7,9 mm žluté
  • Lano Tendon Alpine 7,9 mm žluté

Lano Tendon Alpine 7,9 mm

1 590,00 Kč
S DPH
Není skladem

Lehké lano Tendon Alpine 7,9 mm je certifikováno jako poloviční i dvojité. Dobrá odolnost a nízká váha z něj dělají nejlepšího průvodce při vašich ledovcových túrách, výletech na skialpech a lezeni via ferrat.

Nedostupné - zvolte jinou kombinaci
Velikost
Barva
  • Červená
  • Žlutá
Mn

Lehké lano Tendon Alpine 7,9 mm je certifikováno jako poloviční i dvojité. Dobrá odolnost a nízká váha z něj dělají nejlepšího průvodce při vašich ledovcových túrách, výletech na skialpech a lezeni via ferrat.

 

» Průměr lana: 7,9 mm
» Počet pádů: 6 / 16
» Rázová síla: 5,4 / 7,8 kN
» Hmotnost: 39 g/m
» Barva: red, yellow
» Impregnace: Complete Shield.

 

Dvojité i poloviční dynamické lano v jednom. 

 

Impregnace Complete Shield je maximální stupeň ošetření lana s vysokým účinkem voděodolnosti, oděruvzdornosti. Novou progresivní metodou NANOTECHNOLOGY je na oplet i jádro lana nanášen TEFLON® Eko ve velmi malých částicích, které vytváří na celém laně téměř nepropustnou ochrannou vrstvu proti vodě, prachu a jiným částicím, které by mohly oplet či jádro lana poškodit. COMPLETE SHIELD je nová impregnace, která výrazně zvyšuje celkovou životnost lan TENDON.

 

Lano je vyráběno v těchto délkách: 30, 40, 50, 60, 70, 80, 100, 200 m.

 

Svěřte se do našich rukou a navštivte portál, který jsme pro vás udělali - nejlepší česká databáze via ferrat: Viaferraty.cz - portál o zajištěných cestách.

 

Sportovní vybavení na via ferraty

Tendon

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat