Školení práce ve výškách
  • Školení práce ve výškách
  • Školení práce ve výškách
  • Školení práce ve výškách

Školení práce ve výškách PŘEHLED

Chcete bezpečně vykonávat výškové práce? Nejste si jistí v jištění ve výškách? Potřebujete vyškolit vaše zaměstnance? Na našem školení učíme vše potřebné k bezpečnému zvládnutí práce ve výškách.

 

POPTEJTE ŠKOLENÍ NA MÍRU

Školení pro práce ve výškách a nad volnou hloubkou je určeno všem, kteří vykonávají nebo chtějí dělat výškové práce. Nabízíme školení na rovných i šikmých plochách, stejně tak i školení, kde je nutný lanový přístup jako jsou výškové budovy, kostelní či jiné věže, stropy průmyslových a sportovních hal nebo mostní konstrukce.

 

Průběh programu
Některá školení probíhají teoreticky a některá i prakticky, kde si vše vyzkoušíte na vlastní kůži. Na konci školení účastníci absolvují test a po jeho splnění od nás získají certifikát o absolvování.

 

1. Školení slaňování z regálových zakladačů a vysokozdvižných vozíků

Školení slaňování z vysokozdvižných vozíků a zakladačů
Toto školení je vhodné pro zaměstnance, kteří při práci využívají regálové zakladače a vysokozdvižné vozíky, kde obsluha jezdí do výšek. Účastníci získají znalosti potřebné ke zvládnutí nouzových situací - evakuace slaněním. Školení, které každá obsluha musí dle zákona absolvovat jednou ročně zahrnuje anlýzu rizik, seznámení se s použitím jednotlivých komponentů OOPP, uživatelskou kontrolu před vlastním použitím, sebekontrolu, BOZP na pracovišti, ukázku správného slanění, nácvik slanění každého zaměstnance z výšky a ověření znalosti. Toto školení je vhodné pro výrobní podniky, spediční společnosti, velkokapacitní distribuční a logistická centra, velkoobchody.

Prohlédněte si podrobněji, co obsahuje školení Slaňování z regálových zakladačů a vysokozdvižných vozíků.

 

 

2. Osoba seznámená s prací ve výškách

Osoba seznámená s prací ve výškách
Školení zaměřené na seznámení pracovníků s možnými riziky, které hrozí při práci ve výškách a nad volnou hloubkou. Vaše zaměstnance připravíme na vyhodnocení rizik tak, aby se sami neocitli při své práci v nebezpečí. Toto školení je vhodné pro údržbáře, uklízečky, hlídače, pracovníky pohybující se na staveništích a podobné profese, aby si uvědomili veškerá rizika své práce. Zaměstnanci při tomto školení do výšek nelezou, výuka probíhá teoreticky. Školení je také určeno pro pracovníky BOZP, vedoucí pracovníky, management a majitele firem, kteří vysílají své zaměstnance do výšek. Po absolvování našeho školení si udělají vlastní představu o úskalích, která vyplývají pro jejich zaměstnance, které vysílají do výšek.

Více informací o školení Osoba seznámená s prací ve výškách.

 

 

3. Osoba seznámená s prostředky kolektivní ochrany

Osoba seznámená s prostředky kolektivní ochrany
Stejně jako Osoba seznámená s prací ve výškách je i toto školení teoretické, pracovníky připraví na rizika, která hrozí na pracovišti a seznámí je s využitím konkrétních kolektivních prostředků. Nevynecháme také praktické ukázky a součástí je prezentace dle zaměření pracovníků. Pracovníci se seznámí s vybranými kapitolami zákonů a právních předpisů, projdou si návody k použití jednotlivých zařízení a naučí se pravidla při používání žebříků, popřípadě závěsných plošin, lešení, záchytných sítí, zábradlí, technické konstrukce či dočasné stavební konstrukce.

Další podrobnosti školení Osoba seznámená s prostředky kolektivní ochrany.

 

 

4. Výškový pracovník využívající OOP

Výškový pracovník využívající OOP
Školení zaměřené na přípravu pracovníků, kteří provádí práce ve výškách a využívají při tom osobní ochranné prostředky (OOP). Po splnění školení zvládnou absolventi bezpečný pohyb ve výškách a nad volnou hloubkou za pomoci záchytných systémů, zadržovacích systémů a systémů pracovního polohování.

Pro doplnění informací klikněte na školení Výškový pracovník využívající OOP.

 

 

5. Výškový pracovník - průmyslový lezec

Výškový pracovník - průmyslový lezec
Školení výškových pracovníků průmyslových lezců, které je zaměřené na provádění výškových prací pomocí lanových technik, v závěsu na laně a lanového přístupu. Po absolvování školení zvládnou pracovníci bezpečně vykonávat práce ve výškách a nad volnou hloubkou. K výškovým pracím mohou využívat zadržovací systémy, systémy pracovního polohování, systémy zachycení pádu a systémy lanového přístupu. Pracovníkům nebude dělat problém záchrana z lana a použití záchranných systémů.

Další podrobnosti pro budoucí výškaře Výškový pracovník - průmyslový lezec.

 

 

Doplňující informace
» Náročnost těchto školení je vždy přizpůsobena fyzickým možnostem účastníků.
» Časová flexibilita dle přání klienta.
» Lokalita: celá ČR. 

 

Proč si vybrat právě naší agenturu:
- jsme přímý realizátor školících i vzdělávacích programů
- máme kladné firemní reference aneb naši spokojení klienti
- máme individuální přístup a poskytujeme full servis
- pokrýváme celou ČR
- máme dlouholeté zkušenosti, působíme od roku 2008
- naši instruktoři a lektoři jsou ve svém oboru profíci
- máme pojištění odpovědnosti ve výši 10 000 000 Kč
- jsme kreativní, flexibilní a hlavně nás tato práce baví :-)

 

POPTEJTE  ŠKOLENÍ

HOTROCK.cz

Žádné recenze.

Mohlo by vás také zajímat

Výškový pracovník...
0 Review(s) 

Školení zaměřené na přípravu pracovníků, kteří provádí práce ve výškách a využívají při tom osobní ochranné prostředky (OOP). Díky tomuto školení BOZP, zvládnou absolventi bezpečný pohyb ve výškách a nad volnou hloubkou za pomoci záchytných systémů, zadržovacích systémů a systémů pracovního polohování.

 

POPTEJTE ŠKOLENÍ NA MÍRU

Výškový pracovník -...
0 Review(s) 

Školení výškových pracovníků průmyslových lezců, které je zaměřené na provádění výškových prací pomocí lanových technik, v závěsu na laně a lanového přístupu. Pracovníky naučíme správné použití zadržovacích systémů, systémů pracovního polohování, systémů zachycení pádu a systémů lanového přístupu. Naučíme je také záchranu z lana a použití záchranných systémů.

 

POPTEJTE ŠKOLENÍ NA MÍRU

Související články na blogu